Тест за познавачи: „Куиз Вечно дерби“ преди Левски - ЦСКА

Тест за познавачи: „Куиз Вечно дерби“ преди Левски - ЦСКА След паузата за мачовете на националните отбори в турнира Лига на нациите, футболна България вече тръпне първото за сезона вечно дерби между "Левски" и ЦСКА в събота от 15:45 ч. на стадион „Васил Левски“. 
По този случай сайтът, който спонсорира ЦСКА и си сътрудничи с легендата Христо Стоичков, изпробва знанията на феновете с осем въпроса в безплатния „Куиз Вечно дерби“, а за знаещите е предвиден и награден фонд. 
Играта е налична в секцията PLUS на сайта, като регистрираните потребители на сайта, които желаят да се включат в предизвикателството, трябва да го активират в секцията „Quiz“ -> „Вечно дерби“.
Те трябва да отговорят на 8 въпроса - три се отнасят към развоя на мача, три са статистически и два са посветени на историята на дербито, като верният отговор на всеки от тях е само един. 
Според това колко верни отговора са дали, най-добрите познавачи на дербито ще участват в разпределението на наградите от наградния фонд. 
Паралелно с „Куиз Вечно дерби“, сайтът, който спонсорира също "Ботев" /Пловдив/ и "Локомотив" /Пловдив/, предлага специални предложения и няколко привлекателни допълнителни функционалности за мача "Левски" - ЦСКА.
Пълните правила на „Куиз Вечно дерби“ са публикувани на сайта, откъдето отново напомнят, че спортните залози са форма на забавление и не бива да бъдат приемани като средство за бързо забогатяване или решение на лични и финансови проблеми.
17.10.2024, 16:45 часа
1029 1
Коментари

Den

18.10.2024, 00:13 часа
7
6
Не изпускай шанса си. Решението на много проблеми, може би и вашите са тук:---- https://come.ac/vazhno
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha