WINBET подкрепи рали за ентусиасти с послание за пътната безопасност /снимки/

WINBET подкрепи рали за ентусиасти с послание за пътната безопасност /снимки/ WINBET подкрепи второто издание на уникалното любителско автомобилно състезание „Рали спринт за ентусиасти“, проведено този път в прохода Вратцата във Врачанския балкан.
Идеята на организаторите от аматьорския отбор Flat-Out Motorsport и Община Враца бе да съчетаят емоциите и адреналина от моторните спортове с пътната безопасност, показвайки, че двете могат да вървят ръка за ръка, а не да се изключват взаимно. Самата идея на състезанието бе да насърчи обмен на опит и знания за шофирането, особено в техниките за безопасно управление на автомобила.
Събитието събра повече от 80 участници, като освен ентусиасти все пак привлече и професионалисти, а всички показаха уменията си на обезопасено и контролирано трасе. Точно професионалистите демонстрираха интересни и полезни похвати за използване в реални условия по пътищата.
WINBET връчи специална награда на „най-хазартния“ участник - Антон Кочев, който заложи на черен Chevrolette Corvete Z06 с работен обем на V8 двигателя от 7000 куб. см, максимална мощност от 505 к.с., гуми сликове, които в случая бяха възможно най-неподходящите, предвид дъждовното време и задното предаване на американския суперавтомобил. 
Сред другите коли, които привлякоха вниманието на зрителите и участниците, бяха новото Porsche 911 GT3 (992) с 510 к.с., BMW M3 Touring (G81) с цели тунинговани 800 к.с., Jaguar F-Type, Hyundai i20 N, професионалният Hyundai i20 Rally2, Ford Mustang GT, BMW X3 M Competition и т.н. и т.н.
08.10.2024, 15:07 часа
1091 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha