Ексклузивно в BulNews! Треньор-педофил от Враца принуждава деца да му изпращат голи снимки, вижте кой е той /снимки/

Ексклузивно в BulNews! Треньор-педофил от Враца принуждава деца да му изпращат голи снимки, вижте кой е той /снимки/ Треньор по лека атлетика във Враца принуждава деца да му изпращат голи снимки, научи ексклузивно агенция BulNews.
Педофилът е 31-годишният Георги Тодоров от Враца. Той е треньор в спортен клуб „Павел Павлов“ в града под Околчица.
Учителят по спортната дисциплина принуждавал 11-годишно момиче да му изпраща свои снимки по бельо. Скандалният случай е от 11 октомври. Тогава детето получило похотливи съобщения в месинджър от своя треньор. Малолетното момиче се изплашило и веднага споделило на родителите си. Потресените от случващото се хора подали жалба в полицията.
Служителите на реда светкавично започнали разследване по случая. Бързо открили Георги и го извикали за разпит, при който той не отрекъл и признал, че е искал голи снимки от малолетното момиче. Педофилът е бил задържан в полицията за срок до 24 часа.
Възможно е това да не е първото и единствено дете, пред което Георги използва служебното си положение, за да задоволи извратените си фантазии. Съветваме родителите, чиито деца тренират при него, да им обърнат повече внимание и да им проверяват телефоните, тъй като е възможно от страх или срам да не са споделили за неудобна ситуация, в която са поставени.
18.10.2024, 08:50 часа
8814 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha