Дълъг уикенд за заслужен релакс и качествено забавление

Дълъг уикенд за заслужен релакс и качествено забавление Повечето хора свързват уикендите с почивка, забавление и като цяло време, в което да се отдадат на хобито си. И са напълно прави! След поредната работна седмица, няма нищо по-хубаво от това да разпуснем, забравяйки за ежедневните проблеми и задължения.
В пристан на интересните занимания се превръща уебсайтът, чието лого виждаме върху екипите на футболните грандове ЦСКА, Ботев Пловдив, Локомотив Пловдив и т.н. Там всеки любител на силните усещания може да открие различни варианти за релакс и забавление, при това - с възможност да го прави от мобилния си телефон и от вкъщи.
Една от новите инициативи на платформата е вдъхновена от “дългите уикенди”, включващи не само събота и неделя, но и финалните часове на петъчния ден.
В уебсайта откриваме нова игра, която ще продължи до 29 септември и ще върви всеки един петък, събота и неделя от месеца. До 15 септември играчите можеха да се наслаждават на игрите на разработчика Playson, а до края на месеца - тези на компанията Amatic.
Тук всеки е добре да знае, че трябва да се съобразява не само с дните за игра - петък, събота и неделя, но и с определените за това часове. А именно - интервалите между 22:00 и 22:30, и 23:00 и 23:30 часа.
Всеки един участник в игрите ще може да трупа точки, които съответно да му донесат възможно най-предно място във всяко едно класиране. За най-добрите играчи, разбира се, има предвидени парични награди.
Когато някой потребител достигне до награда, тя ще бъде своевременно добавена към баланса му “Изтегляеми”, при това - без каквито и да е изисквания, свързани с разиграване или правене на нов депозит.
Сайтът с рекламно лице Христо Стоичков напомня, че хазартът не може да бъде средство за бързо забогатяване, а служи единствено за забавление.
16.09.2024, 15:35 часа
1072 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha