WINBET FIGHT NIGHT: Кубрат Пулев vs Махмуд Чар – „Ще те откажа, ще те пратя у дома да си гледаш децата“

WINBET FIGHT NIGHT: Кубрат Пулев vs Махмуд Чар – „Ще те откажа, ще те пратя у дома да си гледаш децата“ Мачът за световна титла на WBA в София е на 7 декември, билетите за боксовата гала на WINBET вече са в продажба
Кубрат Пулев и Махмуд Чар си отправиха остри и пиперливи закани на официалната пресконференция преди мача им за световна титла в тежка категория на боксовата гала WINBET FIGHT NIGHT.
Мега-мачът ще се състои на 7 декември в столичната зала „Арена София“.
Това ще е основният сблъсък на вечерта, която се очертава да бъде най-голямото събитие в историята на професионалния бокс в България поради факта, че е заложена регулярната световна титла на Световната боксова асоциация (WBA). Неин настоящ притежател е Чар (38 мача, 34 победи – 20 с нокаут, 4 загуби), а победителят от боя има шанс да стане официален претендент на WBA и да спори скоро срещу световния шампион Олександър Усик или Тайсън Фюри след втория мач на двамата титани в тежка категория.
Чар и Пулев (34 мача, 31 победи – 14 с нокаут, 3 загуби) трябваше да излязат един срещу друг на 30 март, но двубоят бе отложен заради контузия на германеца със сирийско-ливански корени.
Преди да срещнат юмруци, двамата не си спестиха заканите един към друг пред журналистите в типичния за този спорт стил.
“Дълго време му дадохме почивка на Махмуд Чар“, започна Кубрат Пулев, до когото седнаха треньорът му Михаил Таков и мениджърът Ивайло Гоцев. „Показа ми с видеа, че наистина е контузен, повярвахме му. Направили са му малка, козметична операция. Само той си знае какво му е. Мина половин година и самият той потвърди, че е добре и може да тренира усилено“. „Избрахме датата 7 декември, за да имаме и двамата време да се подготвим. Надявам се да направим зрелищен двубой и аз да победя. За мен е важно този двубой да е в България и да зарадвам публиката с победа“, допълни Кобрата.
Чар закъсня за началото на брифинга, но се ориентира бързо и влезе ударно в размяната на любезности.
“Аз съм диамант, а когато натискът се усили, диамантът става все по-твърд“, заяви настоящият носител на титлата. „Пулев смята, че може да ме победи за три рунда… Не мисля, че и шест рунда ще издържи срещу мен. Предвидени са 12, но всичко може да се случи. Аз ще му покажа някои неща, ще му преподам трудни уроци. Смятам, че след този мач, който ще е последен за него, Пулев ще може да се пенсионира, ще го направи пред своята публика и аз ще помогна за това. Ще си иде у дома.”
Това бе репликата, отприщила най-остра словесна размяна, още повече след думи на Пулев за това как възпитава децата си.
„Ще те пратя у дома да си изцяло на разположение на децата си, на 100 процента“, зарече се гостът.
„Аз и сега съм на тяхно разположение на 100 процента, не се грижи за това“, отвърна 43-годишният българин.
Роденият в Бейрут боец заяви, че оценява аматьорската кариера на Кубрат, но не му даде висока оценка като професионалист, припомняйки пораженията му от Владимир Кличко, Антъни Джошуа и Дерек Чисора, като същевременно изтъкна своите постижения.
Кобрата не остана длъжен – запитан къде поставя Чар сред съперниците си и елита на бокса, той нареди бъдещия си опонент „далеч извън най-добрите 20 в света“. Което допринесе за нова порция закани през леко нервен смях и демонстративно мачкане на празни кутийки от енергийни напитки.
„Той не е за подценяване, добър боец е, но нищо особено, няма как да ме изненада, изучили сме го добре дори да опита да промени нещо, аз ще бъде готов и няма да му оставя никакъв шанс“, закани се Кубрат Пулев.
За финал той обеща бенефис на Махмуд Чар в България, нещо като демонстративен мач като този между Григор Димитров и Новак Джокович в тениса, игран отново в „Арена София“.
„Ще му подарим и победата в такъв бенефис“, саркастично и през усмивка каза по-големият от братя Пулеви, докато Чар също с усмивка опитваше да го прекъсне и каже своите реплики.
Напрежение и изречени на немски обиди и закани имаше и по време на позирането на двамата бойци лице в лице за пред камерите, но все пак малко преди това те изтъкнаха, че преди и след битката на ринга остават приятели. А и двамата имат една цел след WINBET FIGHT NIGHT – последен шанс за най-големия връх в професионалния бокс срещу Усик или Фюри.
Още много можеше да се чуе от двамата бойци като прелюдия към това, което очаква феновете на бокса на WINBET FIGHT NIGHT. От днес билетите вече са в продажба в Eventim.bg.
02.10.2024, 20:13 часа
528 7
Коментари

☠️♦️Peз♦️☠️ ☠️Глaвинчeв☠️ tiny.cc/Z88V6

03.10.2024, 01:21 часа
☞☠️⚡✡️❌Зakoнa зa И3TPEБЛEHИE нa CBOДНИЦИTE ГЛACИ❌❗❗❗✡️⚡☠️: ☞☠️⚡✡️❌YБИЙ ГНYCEН -МAНГAЛ-KPAДEЦ и CВOДНИK – CПACИ чoвeшkи живoт, И3KOЛИ koпeлeтaтa нa ГНYCEН-МAНГAЛ-KPAДEЦ и CВOДНИK - CПACИ ДEЦATA нa MAЙKA Бългapия❌❗❗❗✡️⚡☠️

❌✋Деляна❌ ☣️Иванова☣️ ☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️

03.10.2024, 01:15 часа
☞☠️♦️⚠️✡️❌ДAHC И MBP Opгaнизиpaт Aлo-Измaмитe❌❗❗❗✡️⚡♦️☠️ ☞☠️♦️⚠️✡️❌Teлeфoннитe измaмници-мaнгaли ce pъkoвoдят и пokpoвитeлcтвaт oт виcши oфицepи oт ДC-ДAHC, a взeмaнeтo нa пapитe и злaтoтo ce ocъщecтвявa пoд oпekaтa нa K0ПEЛДAЦИTE oт Б0П❌❗❗❗✡️⚡♦️☠️

❌✋Иckpa❌ ☣️Фидocoвa☣️ ☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️

03.10.2024, 01:13 часа
☞☠️✋♦️☣️♦️☢️♦️⚡✡️⚠️❌Kъщитe, жилищaтa и koлитe нa cвoдницитe, лиxвapитe, дoнocницитe, kpaдцитe, пoлитицитe, kмeтoвeтe, пoлицaитe, пpokypopитe и cъдиитe, тpябвa дa ce изгapят зaeднo cъc coбcтвeницитe им❌❗❗❗⚠️✡️♦️☢️♦️☣️⚡♦️☠️

☠️Toмиcлaв Дoнчeв☠️ ☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️

03.10.2024, 01:09 часа
☞⚡♦️☮️HA БYHT CPЕЩY MAФИЯTA, HA БYHT❗❗❗☮️⚡♦️ ☞⚡♦️☮️Дa cвaлим цигaн-милициoнepckaтa мaфиoзo-aнтибългapcka пacминa oт влacт❗❗❗☮️⚡♦️

❌Teмeнyгa❌ ☣️Пeтkoвa☣️ ☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️

03.10.2024, 01:06 часа
☞⚡✋☠️♦️☣️♦️☢️♦️✡️❌ДOЛY МAФИЯTA❌❗❗❗☢️✡️♦️☣️♦️☠️♦️⚡: tiny.cc/abx1vz

♦️✋Mapия♦️ ♦️Гaбpиeл♦️ tiny.cc/r6z6vz

03.10.2024, 01:04 часа
☞⚡✋☣️♦️☢️☮️❌ДOЛY ГHYCHИЯ-БЪЛГAРОУБИЕЦ Цигaн-Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo❌❗❗❗☮️♦️⚡: tiny.cc/vbx1vz

закривай!

02.10.2024, 22:25 часа
циркаджии
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha