Дариха пътека за пътна безопасност и спални комплекти на детската градина в Крушовица /снимки/

Дариха пътека за пътна безопасност и спални комплекти на детската градина в Крушовица /снимки/ 50 спални комплекти с високо качество и пътека за пътна безопасност получи като дарение детската градина в Крушовица.
Дарението лично направи общественикът и благодетел Мартин Харизанов.
“Това събитие е в знак на благодарност към хората, които не забравят нито едно населено място в област Враца, когато отидат в парламента. Хората, които се стремят да подобрят живота на всички, без значение от политически пристрастия или лични интереси. Хората, които служат на обществото и чуват нашия глас.
Детската градина в Крушовица получи като дарение от Мартин Харизанов 50 комплекта висококачествено спално бельо и пътека за пътна безопасност. Старата селска чешма бе реновирана и в близките дни предстои да бъде напълно довършена. Като кмет на селото изказвам своите благодарности към Мартин Харизанов и за тазвечершния концерт.
Сигурен съм, че той ще продължи с доброволческата си и добротворческа дейност. Но по-важното кандидатите от силния отбор на ГЕРБ-СДС да бъдат в Парламента и да ни подкрепят от там, защото благодарение на тяхната подкрепа и работата на общинския ни кмет Валя Берчева, в община Мизия стартираха важни за цялата ни общност проекти", каза кметът на Крушовица Ивалин Тодоров.
"Истински ме трогнаха хората от Крушовица. От сърце благодаря на всички вас за топлото посрещане и за подкрепата! За мен е истинска чест да бъда ваш народен представител и ще бъде чест отново да имам възможността да работя за благополучието на вашето село и община в Парламента.
Зная, че времената не са лесни, но вашата сила, трудолюбие и сплотеност са пример за всички нас. 
Вие, жителите на малките населени места, сте сърцето на област Враца. Вие сте тези, които съхраняват българските традиции, носят силно чувство за общност и несломим дух. Затова имате моята подкрепа и ще продължа да ви помагам.
Знайте, че вашите усилия не остават незабелязани и като ваш представител, моята задача е да се боря за вашите интереси и да се грижа вашият глас да бъде чут.
Поздравявам кмета на селото Ивалин Тодоров и кмета на община Мизия Валя Берчева, която заедно с вас гради новия облик на общината. Именно тук, в Крушовица, се реализират така важните проекти за обновяване на пазара и за подмяна на уличното осветление. Сигурен съм, че добрите дела за селото и общината ще се множат!
Защото ние от ГЕРБ-СДС можем да гарантираме това. А аз гарантирам, че ще защитавам без компромис вашия глас в парламента!", каза Мартин Харизанов на събитието, провело се снощи в мизийското село.
На срещата присъстваха водачът на листата на ГЕРБ-СДС Красен Кръстев, кандидатът за народен представител от Крушовица Марияна Петкова, кметът Валя Берчева и общинските съветници от ГЕРБ-СДС. 

Номер 18 за ГЕРБ-СДС и преференция 102 за Мартин Харизанов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
17.10.2024, 14:33 часа
1279 0