Врачанското село Бутан избра Иво Цанев, ДПС - Ново начало трупа фенове /снимки/

Врачанското село Бутан избра Иво Цанев, ДПС - Ново начало трупа фенове /снимки/ С музика и добро настроение започна срещата на кандидатите за народни представители от ДПС Ново начало с жители на врачанското село Бутан. 
Водачът на листата Иво Цанев представи приоритетите и политиките, заложени в Програмата за управление, отнасящи се за малките населени места. 
"ДПС е партията, която от години насочва вниманието към развитие на малките села и градове. Затова и сега сред основните ни приоритети е подобряване на инфраструктурата, осигуряване на добро образование на децата във всяко кътче на страната. Предвиждаме и мерки, които ще направят по-достъпни здравните услуги за всички хора. Цялата програма на партията е подготвена въз основа на исканията на хората. Вие и вашите нужди са нашия ориентир", каза Иво Цанев. 
Той допълни, че освен улиците, които се засипват с фракция, ДПС – Ново начало ще помогне за по-бързата реализация на проекта за изграждане на футболно игрище в махалата.
„ДПС – Ново начало има сериозна заслуга за стартиране на инвестиционния проект за изграждане на нови ядрени мощности в АЕЦ Козлодуй. Подкрепата от наша страна ще продължи, защото този проект ще се отрази изключително положително за целия регион. По мнение на експерти, ще са необходими близо 10 000 работници за изграждането на двата блока. За експлоатацията на мощностите пък ще са нужни не по-малко от 2 500 висококвалифицирани специалисти. Тук е мястото да отбележа, че за младите хора ще се отворят добри възможности за реализация, ако решат да добиват нужната квалификация. Защо да бягат младите хора в чужбина, когато тук ще могат да работят и да отглеждат децата си“, каза Иво Цанев.
Лично негова е инициативата да поеме таксите за университет на две момичета от с. Бутан. 
В срещата взеха участие Стефан Вълков, Касъм Касъмов, Патрисия Петрова, младежките структури на Козлодуй и Бяла Слатина.

Време е за Ново начало – с №8 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
17.10.2024, 08:50 часа
1437 3
Коментари

Den

18.10.2024, 00:12 часа
Не изпускай шанса си. Решението на много проблеми, може би и вашите са тук:---- https://come.ac/vazhno

пико

17.10.2024, 16:11 часа
шопара не жали пари нормален човек никога нема да гласува за пеески

Пръчо

17.10.2024, 10:01 часа
Ефекта от тези "избори" ще се усети много скоро. Покрай напускащите инвеститори ще го закъса и цялата търговия в областта. В региона ще останат само мутро-депесари, роми и милиционери.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha