Български звезди в кикбокса се присъединиха към каузата на Мартин Харизанов за живот без зависимости /снимки/

Български звезди в кикбокса се присъединиха към каузата на Мартин Харизанов за живот без зависимости /снимки/ С важно послание към младите хора се обърнаха шампиони и треньори, като направиха обща тренировка с народния представител Мартин Харизанов, посветена на каузата за чист живот - без зависимости.  
Спортистите направиха истински спектакъл във фитнес клуб в Козлодуй. 
Своята издръжливост на уредите показаха Мартин Цветков - 17-кратен шампион на България, носител на европейска и световна купа по кикбокс, Цветимир Иванов - 3-кратен шампион на България, носител на европейска купа по кикбокс, Денис Иванов - шампион на България и европейски шампион, Виктор Иванов - шампион на България и носител на европейска купа, Денислав Димитров - шампион на България и бронзов медалист от европейска купа и Георги Вачев - член на УС на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай и помощник-треньор на националния отбор по кикбокс.
“Със “Златните момчета” - Козлодуй и шампионите тренирахме заедно, обединени около посланието към младите хора да изберат живота, а не разрухата на наркотиците, алкохола и хазарта. 
Щастлив съм, че привличам все повече съмишленици към моята кауза за борба със зависимостите сред подрастващите и младежите.  
Ще продължа да работя упорито за това все повече млади хора от област Враца да се присъединяват към мисията ни - за живот без зависимости, за да градят смело своето бъдеще и да постигат успехи.
Не мога да се примиря и да гледам безучастен как зависимостите се превръщат в пандемия на нашето съвремие. Освен със законодателни инициативи, ще продължа да давам личен пример и да се боря, заедно с моите съмишленици, с този бич на 21 век" , каза Мартин Харизанов.
Припомняме, че чрез организацията на различни събития Харизанов успява да приобщи все повече млади хора около своите каузи, като една от най-значимите е тази за живот без зависимости.  
Само преди дни във Враца се състоя лекция на Пламен Йотински, който разказа своята лична история за борбата му с алкохола, наркотиците и хазарта пред 180 младежи от града.

Пламен Йотински във Враца: Живеем в пандемия от зависимости /снимки/

От края на миналата година досега такива лекции бяха проведени в градове от цялата област под мотото “Всеки може чист живот”.
11.10.2024, 15:00 часа
3355 0