Бареков внася в петък сигнал в МВР Враца за купуване на гласове и за заплахи срещу криминално проявените Квитц и Пръча!

Бареков внася в петък сигнал в МВР Враца за купуване на гласове и за заплахи срещу криминално проявените Квитц и Пръча! Родителите (на 72 и на 74 години) на кандидата за народен представител от АПС с №13 в бюлетината Николай Бареков са били притеснявани навръх рожденния му ден от униформени полицаи в дома им в родния му Пловдив.
Бареков не се крие, а разкрива купувачите на гласове в Северозапада и по-специално във Враца, където се готви зверско купуване на над 25 000 гласа. Бареков се готви да подаде сигнал за тази мащабна схема в петък около обяд в МВР, където е извикан, за да обясни защо е обидил Цветомир Ценов - Квитц и Йордан Тонов - Пръча. Николай Бареков публично призова да се извадят дебелите криминални досиета на местните бабаити и дерибеи. 
Ето какво разказа Николай Бареков в социалните мрежи. 

ЧРД от Шиши!!!
В петък съм призован в МВР - Враца по частна жалба на Цветомир Ценов - Квитц за обида. Направиха го по телефона, но преди това полицията обсади майка ми и баща ми в центъра на Пловдив, за да … ме издирва. Направо след Църквата, където от половин век майка ми и баща ми пускат гълъби на рождения ми ден. Баща ми, художник, интелектуалец и меломан, който чете по 200 страници дневно английска и руска литература и слуша рок на плочи на лампов английски грамофон, на 75 години има стойка на боксьор, но полицията решила да го пробва дали ще му издържи пейсмейкърът на сърцето. Издържал. Майка, поетеса със стихосбирки, ми звъни в шок по обяд. Полицаите културни и възпитани момчета от града. Извиняват се, но не знаят защо ме издирват спешно по адресите. Може да са ми деца. Цял Пловдив ме знае, да не кажа цяла България.
Квитц, бе, се е почувствал обиден, че изнасилва момичета с бутилки, както местните с ужас разправят, и кара пиян и дрогиран автомобил по разбитите пътища на Врачанско. Дори е заловен от полицията. 
Квитц е обиден, че купувал гласове за мутрата Пеевски.
Забележете, ще ме разпитват не по сигнала ми публично, че Йордан Тонов - Пръча, ме заплаши с бой пред 10 души свидетели, не по сигнала ми, че купуват гласове за Ново начало, а защото съм ги “клеветял” и “тормозел”. В петък очаквайте моите показания от МВР - Враца. Вярвам, че МВР работи за българските граждани и против купувачите на гласове, а не в полза на мутрите с власт. Призовавам МВР да извади дебелите криминални досиета на индивиди като Квитц и Пръча и да ги профилактира срещу схемите им за купуване на гласове. Дошло е време разделно. Граждани срещу мутри. МВР да избира страна!

Николай Бареков, водач на листата с №13 - черната пантера срещу всички бандити във Врачанска област!

Куруването и продаването на гласове е престъпление.
16.10.2024, 18:33 часа
2633 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha