ФК "Миньор - 2017" /Згориград/ влезе с нови екипи на терена срещу "Ботев" /Рогозен/ /снимки/

ФК "Миньор - 2017" /Згориград/ влезе с нови екипи на терена срещу "Ботев" /Рогозен/ /снимки/ ФК "Миньор - 2017" /Згориград/ влезе с нови екипи на терена срещу "Ботев" /Рогозен/ и показа отличен резултат 4:0 в играта. 
Екипите са от висок клас на изработка и са дарение от Мартин Харизанов за отбора.
Кандидатът за народен представител се е погрижил и всеки футболен отбор от областта да получи нова топка.
“Отборите ще бъдат по-радостни от това, че ще се докоснат до магията на топката от Евро 2024 г.”, коментира Милен Бельов, председател на Областния съвет на БФС - Враца, който също присъства на срещата между двата отбора.
“Благодаря на господин Харизанов за страхотните екипи, които дари на отбора с логото на Клуба. Знаете, че той е свързан с нашето село и аз като кмет съм му благодарен за всичко, което прави - не само за отбора. В момента тече ремонт на съблекалнята, която беше в окаяно състояние, но сега започваме изолация и ремонт на баните. Стадиона го поддържаме и благодарение на нашите спонсори”, каза кметът на Згориград Ангел Петров. 
"Щастлив съм, че имам възможност да помагам на спортните клубове - като гражданин на Враца и човек, за когото спортът е незаменима част от живота. 
В професионален план мога да уверя спортистите от област Враца, че ГЕРБ ще бъде гарант за увеличение на финансирането на спортните клубове с 200%. Това би дало огромен стимул за работа и развитие на спортните клубове. По този начин те ще могат да работят по-ефективно и ще се гордеят с амбицирани треньори, които имат време и възможност да привличат повече младежи към спорта. 
Не на последно място, това увеличение на финансирането би предоставило и по-добри условия за състезателите, както и възможност да бележат повече успехи. Вярвам, че инвестицията в спорта е инвестиция в бъдещето на нашата общност - за да имаме мотивирани, дисциплинирани и отговорни млади хора, които умеят да се подкрепят и да работят като едно цяло", каза Мартин Харизанов.

Номер 18 за ГЕРБ-СДС и преференция 102 за Мартин Харизанов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
14.10.2024, 08:40 часа
2783 0