"Монтана" с ново равенство, Виктор Добрев с дебютен гол за 1:1 с "Крумовград"

"Монтана" с ново равенство, Виктор Добрев с дебютен гол за 1:1 с "Крумовград" "Монтана" завърши наравно 1:1 с 6-ия в класирането на Първа професионална лига от миналия сезон "Крумовград".
Мачът се игра на един от терените на „Евима“ в Банско, където и двата отбора са на лагер. За монтанци това е втора равенство в контролите в пиринския балкан и трето от началото на предсезонната им подготовка.
"Монтана" откри резултата в 10-та мин., като при отбелязването на гола участваха две от новите попълнения в лятната селекцията на отбора. Борислав Вакадинов центрира от дясно, а Виктор Добрев засече в мрежата за 1:0. За бившия защитник на "Черноморец" (Бургас) това бе втора асистенция в контролите, а за юношата на Левски (София) попадението е дебютно.
Осем минути по-късно "Крумовград" изравни чрез сенегалския си нападател с френски паспорт Ламин Тал. До края на полувремето и пред двата отбора се откриха добри ситуации, които те не успяха да ги реализират. Пропуск за монтанци направи Филип Ежике, който от близо стреля в обсега на вратаря Благой Макенджиев.
След почивката живакът на термометъра удари 32 градуса и в жегата темпото на игра поспадна. Липсваха и положения за гол и пред двете врати.

"Монтана": Васил Симеонов, Борислав Вакадинов, Никола Борисов, Калоян Митев, Костадин Илиев, Уилфред Коуакоу, Стивън Кирилов, Стефан Каменов, Филип Ежике, Виктор Добрев, Даниел Кабанелас (Юлиян Весков, Денис Динев, Илия Русинов Антон Тунгаров, Александър Тодоров, Симонс Фанта, Петър Атанасов, Кристиян Албертов, Кристиян Тасков,  Владислав Цеков, Радослав Славчев).
29.06.2024, 14:36 часа
425 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha