"Монтана" замина на лагер в Банско с група от 24 футболисти

"Монтана" замина на лагер в Банско с група от 24 футболисти "Монтана" замина в ранния след обяд днес на летен лагер в Банско (25 юни-4 юли) с група от 24 футболисти. Двама от тях са на проби. Иван Томов е полузащитник, набор 2003 г. и идва от школата на "Черно море" (Варна). Другият е фланговият нападател Симон Фанта, който игра едно полувреме в контролата с дубъла на ЦСКА 1948 2:2 (Илия Русинов-2). С отбора в пиринския балкан ще се готви и юношата Радослав Славчев, който е син на бившия футболист на монтанци Галин Славчев.
В сряда от 9:00 часа монтанци ще излязат за първата си тренировка в Банско. Тя ще бъде изведени за нея от Христо Захариев и Христо Стаменов. Двамата ще водят заниманията на отбора до избора на нов старши треньор, който да замени разтрогналия в понеделник по взаимно съгласие договора си с клуба Петър Колев.
Тандема Захариев-Стаменов ще дава наставления край тъчлинията и в контролната среща с "Политехника" Яш. Проверката с 12-ия в класирането на елитната Първа лига на Румъния е в сряда от 17:00 часа. В пиринския балкан монтанци ще изиграят още три контроли.

Групата за лагера в Банско:
Вратари: Васил Симеонов, Юлиян Весков, Никола Кръстев;
Защитници: Денис Динев, Костадин Илиев, Никола Борисов, Петър Атанасов, Борислав Вакадинов, Калоян Митев, Кристиян Албертов;
Полузащитници: Стефан Каменов, Антон Тунгаров, Александър Тодоров, Илия Русинов, Уилфред Коуакоу, Радослав Славчев, Иван Томов, Виктор Димов;
Нападатели: Владислав Цеков, Филип Ежике, Стивън Кирилов, Кристиян Тасков, Даниел Кабанелас, Симон Фанта.

Контролните срещи в Банско:
26 юни: Монтана – Политехника Яш (Румъния)
29 юни: Монтана – Крумовград
2 юли: Монтана – Пирин (Благоевград)
3  юли: Дрита (Косово)
25.06.2024, 20:03 часа
629 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha