Изненада! Тодор Янчев изгони Краси Костов от „Ботев“ /Враца/, феновете готвят бунт

Изненада! Тодор Янчев изгони Краси Костов от „Ботев“ /Враца/, феновете готвят бунт Новият старши треньор на „Ботев“ /Враца/ изненадващо изгони от отбора дългогодишния му вратар Красимир Костов.
Преди минути в безлично съобщение от клуба съобщиха, че се разделят с играча.
„Вратаря Краси Костов се разделя с ФК "Ботев" /Враца/ по взаимно съгласие. Краси, който защитаваше нашата врата в продължение на 6 години, остави незабравим отпечатък върху клуба. С общо 136 мача в Efbet лига, 29 в Първа лига и 2 за Купата на България, той винаги е демонстрирал професионализъм и отдаденост. От името на целия клуб, благодарим на Краси Костов за всичко, което направи за "Ботев" /Враца/. Пожелаваме му успех и всичко най-добро в бъдещите му начинания!“, написаха врачани.
През последния сезон Краси Костов имаше колебливи прояви, заради което загуби и титулярното си място. На баража обаче даде всичко от себе си и имаше решителни намеси, с които остави врачани в елита.
Освобождаването му от „Ботев“ вбеси феновете на отбора. За никого не е тайна, че той беше един от големите им любимци и затова те вече обмислят протест срещу решението на Тодор Янчев.
30.06.2024, 19:38 часа
4872 2
Коментари

Ботев Враца, тази година няма да играе бараж!

01.07.2024, 15:25 часа
Ако беше толкова добър, колкото говорят някои хора за 6 год., отдаван да го е взел някой я Левски или ЦСКА или Лудогорец! Бариос, само за 8 изиграна мача и веднага се огледаха в него грандовете. Спаси една-1 дуспа срещу Марек и веднага големия вратар

Чиче

30.06.2024, 21:49 часа
Янчев ли "гони" Красимир Костов или кметчето го гони?!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha