Как 2:0 стана желан резултат на Евро 2024 и Копа Америка

Как 2:0 стана желан резултат на Евро 2024 и Копа Америка Казват, че два гола разлика е най-коварния резултат във футбола и историята е пълна с примери за това. Няма нищо коварно обаче от два гола разлика за клиентите на сайта на букмейкъра, чието рекламно лице е Христо Стоичков, по време на Европейското първенство по футбол и Копа Америка.
Благодарение на функцията Ранно изплащане 1х2 с 0% марж потребителите, заложили на краен победител, могат да получат печалбите си преди края на мача, когато предпочетеният от тях отбор поведе с два гола разлика и без значение от крайния резултат в срещата. Дори постигането на равенство или обрат след това, няма значение за потребителите на сайта на букмейкъра.
За да бъде активирана тази функционалност залогът трябва да е поставен с реални средства преди началото на мача и пазарът да е бил означен с 0% марж в сайта на букмейкъра. Минути след като разликата стане два гола, потребителите предпочели съответния отбор, получават в игралните си профили своята печалба. 
Това се случи в общо осем мача от груповата фаза на Евро 2024, начело с двубоя на откриването, в който Германия поведе на Шотландия с 2:0 в 19-ата минута. След това функцията се задейства в двубоите Унгария - Швейцария 1:3 (фиксиран в 45-ата минута), Испания - Хърватия 3:0 (2:0 в 32-ата минута), Румъния - Украйна 3:0 (2:0 в 53-тата), Германия - Унгария 2:0 (постигнат в 67-ата), Полша - Австрия 1:3 (в 78-ата), Турция - Португалия 0:3 (0:2 в 56-ата) и за финал на първата фаза една от големите изненади: Грузия – Португалия 2:0 (вторият гол бе отбелязан в 57-ата).
На Копа Америка, където груповата фаза още не е приключила, ранното изплащане се случи на срещите между Аржентина и Канада (2:0) САЩ - Боливия (2:0), в който домакините решиха мача още в 45-ата минута, Уругвай – Панама, завършил 3:1, а Еквадор срази Ямайка с 3:1, като резултатът стана 2:0 малко преди почивката.
Няма драма и с резултата 0:0. Благодарение на друга функционалност на сайта на букмейкъра, наречена 0:0 - отменен залог, потребителите на сайта на букмейкъра получават стойността на залога си, в случай, че той завърши с нулево реми. Така завършиха четири мача на европейското и два от Копа Америка досега. Нямаше щети за потребителите, поставили предварителен, единичен залог за краен победител, защото стойността на техния залог им беше върнат обратно.
Ранно изплащане 1х2 с 0% марж и 0:0 - отменен залог са две от опциите, които са абсолютно необходими за всеки, който предпочете да съчетае емоцията от най-големите футболни събития и първенства по света със спортни залози. Още нещо – букмейкърът, който е опсновен партньор на ЦСКА и пловдивските Ботев и Локомотив, предлага тези две функционалности не само за Евро 2024 и Копа Америка, а и на много други от най-големите и популярни футболни надпревари.
27.06.2024, 13:39 часа
768 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha