Христо Стоичков се завръща и отново вкарва голове

Христо Стоичков се завръща и отново вкарва голове Най-успешният български футболист за всички времена и жива легенда на този спорт навсякъде по света Христо Стоичков се завръща на терена и отново вкарва голове, но този път това се случва в новата слот игра Stoichkov #8 на Amusnet.
Играта вече е достъпна за българските любители на онлайн  казино забавленията ексклузивно на сайта на оператора, който е основен спонсор на любимия отбор на Камата, ЦСКА.
В играта Stoichkov #8 символите са подредени на четири реда върху пет барабана, а печелившите линии са 40. Разбира се, част от символите изобразяват златна топка, златна обувка, знаменития No. 8 и съдийска свирка като ясна препратка към славната кариера на Стоичков - единственият в българския футбол спечелил най-ценните индивидуални отличия във футбола - Златна топка и Златна обувка.
Златната топка изпълнява и ролята на скатер, докато ликът на самия Христо е Wild символът в нея, който замества всички други символи на втория, трети и четвъртия рил (с изключение на скатера). Появата на три или повече скатера в едно завъртане задействат до седем безплатни игри (free spins).
Сред най-доходоносните възможности в играта е печеливша комбинация с участието на Wild, при което анимираният образ на Стоичков се появява в цял ръст върху целия барабан, забива гол (с левия крак, естествено!) и празнува по начина, познат като негова запазена марка.
Функцията за купуване на бонус в играта пък е приятен начин потребителите да разнообразят геймплея и да получат допълнителен шанс за печалби. Сред останалите функции е и опцията във всеки един момент, изцяло на случаен принцип, да стартира специалната игра с карти  - от спатия, през каро и купа, та до пика, в която обръщането на три карти от една боя може да донесе внушителни прогресивни печалби. 
Междувременно, компанията, която ексклузивно предлага играта Stoichkov #, обяви и специална промоция за нея, в която потребителите, които предпочетат да се забавляват с нея могат да спечелят на случаен принцип множество безплатни завъртания.
И ето как трийсет години след щурото американско лято на 1994 г. и насред европейското първенство в Германия, Камата отново бележи голове с легендарния си ляв крак, този път в слот-играта Stoichkov #8.
24.06.2024, 11:18 часа
3959 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha