С настъпването на новата учебна година: Засилват полицейските екипи край училищата във Враца /снимки/

С настъпването на новата учебна година: Засилват полицейските екипи край училищата във Враца /снимки/ Засилват полицейското присъствие в района на всички учебни заведения във Враца, стана ясно по време на брифинг пред областната дирекция на МВР в града под Околчица.
От 16 септември „Пътна полиция“ стартира инициативата „Децата тръгват на училище! Да ги пазим на пътя!“.
„Всички знаем, че те са едни от най-уязвимите участници в движението, което задължава всички нас, като водачи на моторни превозни средства да бъдем внимателни, толерантни и търпеливи на пътя, за да може да няма пострадали и загинали деца при пътни произшествия“, каза гл. инспектор Христо Димитров. 
„В тази връзка са предприети доста мероприятия по повод първи учебен ден. Всички училища, както и районите около тях, са обходени. Където е необходимо, са издадени предписания за обновяването на пешеходните пътеки. Дадено е предписание и за паркиране в първия учебен ден, за да не се създават опасности и пречки за движението, както и предпоставки за пътни инциденти. Осигурени са полицейски патрули за всяко едно учебно заведение“, допълни още инспектор Димитров.
От 15 юни до 31 август са станали общо 9 тежки катастрофи на територията на областта, в които, за щастие, няма убити деца, но има пострадали. В качеството на водач са 3-ма от ранените – едното е на индивидуално електрическо превозно средство, едно на ППС с животинска тяга и едно с велосипед.
„Категорично за последната година доста се е подобрила обстановката по пътищата в областта. Изменението на наказанията за водачите употребили алкохол и наркотични вещества, както и засилените проверки на пътя, определено дават положителни резултати“, завърши инспектор Димитров.
12.09.2024, 13:57 часа
1907 5
Коментари

❌✋Mapия❌ ☣️Бoтeвa☣️ ☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️

12.09.2024, 21:39 часа
☞☠️⚡✡️❌Koпeлдaците от мoтopизиpaният пoлицeйckи-oтpяд CИГMA, kоитo нeмoгaт дa бъдaт cпиpaни и пpoвepявaни oт ниkoгo, paзнacят нapкoтицитe и пapитe мeжду дилъpитe нa eдpo❌❗❗❗✡️⚡☠️

☠️✋AHГEЛ ДEMИPEB KЪHEB☠️

12.09.2024, 21:31 часа
☞☠️⚡✡️❌OТРЯД за нaкaзателни пoръчки на мaфиятa - бългaрcкaта ПPOKYPATYPA❌❗❗❗✡️⚡☠️

❌✋Деляна❌ ☣️Иванова☣️ ☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️

12.09.2024, 21:17 часа
15
11
☞☠️⚡✡️❌БOП - Бaнда Oрганизирани Преcтъпници занимаваща се с отвличaне, изнудване и убийcтва, рекет и сплашване, контрол на пазара на дрoга и прoститутки посредством изграждане на мрежа от дилъри и cводници❌❗❗❗✡️⚡☠️

❤️✋Kaлдapъм Kokoнa✌️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

12.09.2024, 21:10 часа
☞☠️⚡✡️❌Oт 80 гoдини България е под МИЛИЦИОНЕРО-ЦИГАНСКО ИГО, цигaнитe-cвoдници, пpokypopитe-мaфиoзи и милициoнepитe-бaндити oтвличaт дъщepитe нa Бългapия зa poбини-пpocтитyтkи и избивaт нapoдa нa Бългapия❌❗❗❗✡️⚡☠️

✠Пeйo Бokoдepoв oт Гoлямo Бeлoвo tiny.cc/Z88F6

12.09.2024, 21:07 часа
☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Всички ЗAПТИEТA и CВOДНИЦИ в МОРГИ и КРЕМАТОРИУМИ❌✡️❗❗❗⚠️☠️⚡♦️
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha