Само в BulNews! Въздушната линейка кацна в Козлодуй заради изпаднал в кома селски кмет /снимки/

Само в BulNews! Въздушната линейка кацна в Козлодуй заради изпаднал в кома селски кмет /снимки/ Медицинският хеликоптер кацна в Козлодуй заради изпаднал в кома селски кмет, научи отново преди всички BulNews.
Преди минути въздушната линейка е пристигнала на стадиона в атомния град, а причина за това е кметът на село Крива бара Илиян Иванов.
По информация на медията ни, около обяд селският първенец не се почувствал добре, а минути по-късно получил инсулт. Веднага бил подаден сигнал на тел. 112 за състоянието на Иванов, като спешни медици от Козлодуй се отзовали няколко минути по-късно. Когато пристигнал в дома на кмета, екипът установил, че 47-годишният мъж е изпаднал в кома. Медиците докладвали за случая на директора на спешния център във Враца Галина Лещарска. От своя страна тя сигнализирала за случая веднага в районния координационен център на въздушния медицински транспорт и поискала да бъде изпратен хеликоптерът. Така след 20 минути въздушната линейка пристигнала от София в Козлодуй.
Незабавно спешните екипи натоварили Илиян Цветков в хеликоптера, който вече го транспортира към Военномедицинската академия /ВМА/ в София, където лекарите ще положат усилия да го стабилизират и да го върнат обратно към живота.
03.09.2024, 14:16 часа
10551 2
Коментари

колега

03.09.2024, 22:09 часа
И този отива в небитието.....

Христов

03.09.2024, 21:03 часа
29
31
За тоя шопар може а за кака Пена да умира
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha