Риалити звездата Моника Николаева от Враца влиза в „Черешката на тортата“ /снимки/

Риалити звездата Моника Николаева от Враца влиза в „Черешката на тортата“ /снимки/ Врачанската миска Моника Николаева влиза в „Черешката на тортата“, научи агенция BulNews.
От другата седмица ще бъдат излъчени специални епизоди на кулинарното предаване, които ще ни отведат директно в Дивия север на Българското Черноморие – новият дом на „Игри на волята“. 
Повлиян от духа на най-мащабния риалити формат, „Черешката на тортата“ ще бъде по-екстремно отвсякога в следващите две седмици. Домакини в тези необикновени епизоди на волята и добрия вкус ще са едни от най-колоритните и борбени играчи от последните три сезона на “Игри на волята“. Кулинарното гуру шеф Иван Манчев временно взима функциите на Ралица Паскалева и Димо Алексиев да следи изкъсо представянето на всеки от участниците. Този път обаче арената ще бъде кухнята на „Черешката на тортата“.
В първата седмица от специалния мини сезон своите готварски умения ще тестват собственичката на салон за красота във Враца Моника Николаева /сезон 5/, вечно усмихнатата Денислава Велкова /сезон 5/, хладнокръвната Мани Тонева /сезон 4/, безстрашният пожарникар Димитър Морунов /сезон 3/ и ландшафтният дизайнер Димитър Куков /сезон 4/. Те ще запретнат ръкави и отново ще се потопят в духа на „Игри на волята“, този път готвейки в екстремни условия навън. Прясна риба, шишчета с тофу, домашна тарама и модерна врачанска лютика са само някои от любопитните изкушения, които веселата компания ще може да опита в следващите дни. 
Атмосферата в най-вкусната надпревара ще бъде допълнена от живописните и малко познати съкровища на Дивия север, които крият повече от впечатляващи истории. Археологическият комплекс Дуранкулак, където е отрито най-старото обработено злато в света; Зеленият образователен център на Шабла, който развива важна културна дейност; Дуранкулашкото езеро с форма на ухо; Лагуната Шабленска тузла, чието дъно е покрито с лечебна кал и най-старият фар на Балканския полуостров, близо до който е намерена подводница от Втората световна война, ще се превърнат в арена за участниците.
Във втората седмица на „Черешката на тортата“ част от кулинарното племе ще станат играчите от сезон 5 – безкомпромисната бизнес дама Виолета Стайкова, впечатляващата акробатка Виктория Пенелова, шампионката по калистеника Цвети Станева и класиралият се на почетното второ място компютърен гений Момчил Василев, а към тях ще се присъедини моделът Илиян Цветков от четвъртия сезон на екстремната надпревара. 
За първи път те ще покажат на зрителите новите територии и арени в шестия сезон на „Игри на волята“, където воините ще тестват своите физически умения и воля. 
30.08.2024, 13:03 часа
5876 4
Коментари

Алекс

30.08.2024, 16:56 часа
Баце, Илиян, защо простеете така, нима ви доставя удоволствие да злосновите по адрес на тази красива и фина жена? Недейте, тя е едно прекрасно цвете. Бъдете добри и Господ ще ви възнагради.

Илиян

30.08.2024, 14:07 часа
Дано си е излекувала сифилиса

Алекс

30.08.2024, 13:47 часа
24
24
Много харесвам Моника, за мен тя е жена мечта. Почти всеки ден я виждам и копнея за нея. Съвършена е. Нямам смелост да ѝ призная какво изпитвам, просто е нереална. Блян. Бих ѝ посветил любовен стих. Сигурно е обвързана. Няма как дя не е.

Баце

30.08.2024, 13:15 часа
Поредният миндил дири спонсор чрез медийни изяви
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha