Съседски тормоз: Жители на Козлодуй са подложени на ежедневно мъчение заради комшии /снимки/

Съседски тормоз: Жители на Козлодуй са подложени на ежедневно мъчение заради комшии /снимки/ Жители на Козлодуй са подложени на ежедневен тормоз от съседите си, научи агенция BulNews.
За случващото се разказа пред медията ни една от потърпевшите - Надежда Куманова. Тя и семейството ѝ са се пренесли в настоящия си дом миналата година. По нейни думи, от настаняването им до момента всеки ден техни съседи пускат силна музика до среднощ, горят кабели в двора си и крещят по цял ден. Тя разказа, че проблемните ѝ комшии живеят на ул. "Радецки", малко преди сервиз "Елто", в посока към парк "Ботев". Куманова сподели, че само през последните дни са палили няколко пъти огън, което е изключително опасно при тези високи температури. Хората са принудени да дишат задушливия дим, от горенето на кабели, молейки се огънят да не се разрасне и да обхване техните къщи.
Потърпевшите често звънят на тел. 112, за да потърсят помощ от полицията. Униформените винаги се отзовават на техните сигнали, но ефектът от посещенията им бил само за момента, в който те са там и след това ситуацията се повтаря.
„Викат постоянно, а за музиката да не говорим! Миналата седмица три дни беше ужас, а съпругът ми става в 7 ч. за работа“, споделя Надежда.
„Учител съм и скоро започвам работа, като ще ставам сутрин в 6.30 часа, а ако не съм спала през нощта заради банкетите на съседите, не виждам как ще успявам да върша работните си задължения адекватно“, допълва тя.
Куманова допълни, че ще направят пореден опит да разговарят с проблемните си съседи, за да спрат с тези шумни прояви. Ако и този път няма ефект от разговорите с тях, ще подадат жалба в полицията, категорична е Надежда.
29.08.2024, 08:50 часа
4693 1
Коментари

пешо

29.08.2024, 09:11 часа
38
23
В случая - наемате великолепната седморка . Ще станат учудващо добри граждани.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha