Екшън край Враца! Полицаи преследват избягал затворник от зандана в Дупница, тече специализирана операция

Екшън край Враца! Полицаи преследват избягал затворник от зандана в Дупница, тече специализирана операция Целият свободен личен състав на районното управление на полицията във Враца днес е участвал в специализирана операция по задържането на избягал затворник от зандана в Дупница, научи ексклузивно агенция BulNews.bg.
По неофициална информация още сутринта униформени са блокирали голям периметър в няколко села около Криводол, където се очаквало да се появи беглецът.
Това, което се знае на този етап е, че около 50-годишен мъж е излежавал присъда в затворническо общежитие от открит тип край Самораново. Вчера сутринта той е избягал в неизвестна посока.
Още същият ден в районното управление на полицията във Враца е била получена оперативна информация, че той има роднини в Криводолско, където е възможно да потърси убежище. Днес затворникът наистина бил засечен там, след което започнало невиждано преследване. Бягал е през гори, ниви, реки, като накрая все пак е бил задържан в землището на село Ракево. При задържането му той започнал да се бие с униформените, но бързо бил респектиран.
Преследването е тема №1 в Криводол. Живущите в малкото градче не са свикнали да виждат бясно препускащи патрулки и толкова полицаи по улиците си и хората коментират с интерес случилото се.
Очаква се през следващите дни от прокуратурата да излязат с официална информация за специализираната операция на полицията във Враца.
25.09.2024, 18:45 часа
2890 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha