Сдружение "Благотворни приятели" подкрепи младежи от Враца, лишени от родителска грижа /снимки/

Сдружение "Благотворни приятели" подкрепи младежи от Враца, лишени от родителска грижа /снимки/ В началото на новата учебна година сдружение “Благотворни приятели” посети отново своите приятели от двете преходни жилища във Враца с директор Ива Станчева. Членовете на сдружението осигуриха спортни екипи и маратонки на младежите, лишени от родителска грижа.
“От години подкрепяме младите хора по пътя към техните цели и те винаги могат да разчитат на нас, когато имат нужда от разговор, съвет или помощ”, заяви Мартин Харизанов, който е член на управителния съвет на Сдружението.
“Наша мисия е да подкрепяме тези младежи, за да могат да развиват талантите и уменията си, да имат равен шанс за образование, както и на пазара на труда. За мен е важно децата лишени от родителски грижи да знаят, че не са сами и обществото ги подкрепя, за да могат до голяма степен да израстват спокойни за бъдещето си", каза още Харизанов.
Припомняме че Сдружение “Благотворни приятели” от години са част от живота на потребителите на двете преходни жилища във Враца, като даренията към тях са многобройни. 
“Вярвам, че всеки млад човек трябва да има своя шанс в живота и когато имаме възможност да помогнем, да дадем такъв шанс аз и моите колеги от “Благотворни приятели” винаги го правим с отворени сърца и вяра, че даваме добрия пример”, допълни Харизанов.
21.09.2024, 16:00 часа
662 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha