Доброто е живо! Мартин Харизанов с благородна инициатива за деца на загинали полицаи

Доброто е живо! Мартин Харизанов с благородна инициатива за деца на загинали полицаи Народният представител от област Враца Мартин Харизанов, заедно със свои съмишленици, организира лагер за деца на изгубили живота си по време на служба служители в системата на МВР.
Това е поредната смислена акция на младия депутат, който от години организира и подкрепя социалнозначими събития и благотворителни каузи, като привлича все повече съмишленици към тях.
Част от работата на Харизанов е свързана именно с младите хора. Той споделя, че е щастлив, че може да им даде възможност и път да постигат мечтите си.
“Има една кауза, която е много близко до моето сърце - това са всички онези деца на служители в системата на МВР, чиито родители са изгубили живота си по време на изпълнение на служебния си дълг.
Аз също споделям съдбата на тези деца и младежи - моят баща също бе служител в системата на МВР. Като дете, аз бях един от тези, които получаваха подкрепа от дарители и лично от ген. Бойко Борисов.
Тази подкрепа изигра ключова роля в развитието ми, като ми даде шанс за нормален социален живот. Тя повлия и върху изграждането, и израстването ми като личност.
Като вече зрял човек със семейство, съм щастлив, че имам възможност да подкрепям и популяризирам тази благородна и смислена кауза, следвайки примера на нашия лидер.
За първа година организирах детски лагер за деца на починали служители от системата на МВР.
Ще продължа активно да подкрепям всички инициативи, които допринасят за развитието на тези прекрасни деца и младежи, и ги стимулират за реализирането на техните цели и мечти.”, каза народният представител.
Той благодари за съдействието на хората, с които от няколко месеца работят, за да реализират тази възможност и специално на екипа на детски лагер “Чавдар” в Обзор.
13.08.2024, 08:40 часа
1596 0