Депутатът Мартин Харизанов подкрепи във Враца инициатива на фондация „Димитър Бузов“ и автошкола “V drive“ /снимки/

Депутатът Мартин Харизанов подкрепи във Враца инициатива на фондация „Димитър Бузов“ и автошкола “V drive“ /снимки/ Народният представител Мартин Харизанов се включи в инициатива на фондация „Димитър Бузов“ и автошкола “V drive“ във Враца, видя репортер на агенция BulNews.
В събота отбелязахме Националния ден за безопасност на движението по пътищата и по този повод неправителствената организация и частната фирма организираха събитие.
От 10.00 часа три учебни коли на автошколата бяха на разположение на всеки, който иска да провери своите умения зад волана и къде допуска грешки, когато шофира. На пл. „Христо Ботев“ бяха паркирани леки автомобили и с ръчни скорости, и с автоматични, за да имат възможност да избират желаещите да проверят дали шофират безопасно. Заедно с водача имаше и инструктор, който отбелязваше допусканите от водача грешки. Всеки един мераклия разполагаше с 15 минути зад волана и имаше възможност да кара по определен предварително маршрут из Враца.
Десетки граждани се включиха в инициативата, посветена на Деня за безопасност на движението по пътищата. Всеки, който взе участие в събитието, получи награди – химикалка, чаша, ключодържател или запалка, които бяха свързани тематично с повода на проявата.
Собственикът на автошколата Ивайло Петков беше положил усилия цялата проява да премине в безопасна среда и в приятелска атмосфера.
01.07.2024, 08:40 часа
3696 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha