По инициатива на Николай Николов: Преместиха РИК-Враца, улесняват работата на комисията /снимки/

По инициатива на Николай Николов: Преместиха РИК-Враца, улесняват работата на комисията /снимки/ "Районна избирателна комисия - Враца разполага с всички необходими условия за оптимален работен процес", съобщи областният управител Николай Николов. 
"По моя инициатива и след мое решение, РИК - Враца ще се помещава в Заседателната зала на областния управител. 
Тя е достъпна, добре обезпечена с компютърна техника, както и с всички консумативи и канцеларски материали. 
Радвам се, че заедно с колегите успяхме да организираме преместването на РИК от досегашните помещения, които са предназначени за архив, а не за административна дейност. 
Запознат съм с натовареността на районната комисия, в чийто предишни състави съм участвал. Знам колко е важно да бъде създадена добра работна среда, за да се избегне и напрежението между членовете на Комисията. 
Затова, като областен управител, със задоволство приех състава на РИК - Враца на първото им заседание, уверен, че е налице отличен резултат. 
Нашите усилия бяха насочени изцяло към създаване на нормален работен процес, който не беше в приоритетите на предишни областни управители. И смятам, че разликата е огромна. 
Приемането на протоколите в изборната нощ ще бъде в залите на Драматично-кукления театър, което вече е договорено на проведената среща с директора на ДКТ и с директора на “Информационно обслужване”.
Помещенията отговарят на стандартите, по които процесът по приемане на изборните книжа преминава безпроблемно - има достатъчно осветление и място за прием на членовете на Секционните комисии от цялата област. 
Предоставих на РИК - Враца три еднакви печати, с които Комисията ще подпечатва всеки един свой документ. 
Пожелавам им ползотворна работа!", написа областният управител на Враца в личния си профил във фейсбук.
09.09.2024, 16:51 часа
1914 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha