По случай 50-ата годишнина на централата: Николай Николов връчи почетен плакет на изпълнителния директор на АЕЦ „Козлодуй” /снимки/

По случай 50-ата годишнина на централата: Николай Николов връчи почетен плакет на изпълнителния директор на АЕЦ „Козлодуй” /снимки/ Областният управител на Враца Николай Николов връчи почетен плакет на изпълнителния директор на АЕЦ „Козлодуй”, научи BulNews.
Припомняме, че днес атомната електроцентрала отбелязва с голям празник 50 години от своето създаване. На голямото събитие присъства и губернаторът на Враца Николай Николов, който връчи почетен плакет на изпълнителния ѝ директор Иван Андреев. 
"Развитието на ядрената енергетика е национален приоритет и днес АЕЦ е ключов фактор за производството на електроенергия с нулеви въглеродни емисии, гарантираща енергийната независимост на страната. 
За мен е привилегия да връча почетен плакет на изпълнителния директор на АЕЦ „Козлодуй” по повод честването на юбилейните 50 години от официалното откриване на атомната електроцентрала. 
Радостен съм да споделя, че предстоящата реализация на новите мощности има пълната подкрепа на институционално равнище и в международен аспект.
Това е висока оценка за професионализма, потенциала и възможностите на енергетиците, на работещите и служителите, както и признание за последователните управленски решения и действия - резултат на дългогодишен опит в експлоатацията на ядрени мощности. 
Пожелавам на всички служители, на ръководството и на техните семейства здраве, удовлетворение и благополучие!", написа областният управител на Враца Николай Николов.
04.09.2024, 14:42 часа
2064 1
Коментари

питам

05.09.2024, 12:28 часа
Зам Обл. управител от кое ДПС е???
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha