Радост за шофьорите! Ремонтират пътя Мездра-Моравица

Радост за шофьорите! Ремонтират пътя Мездра-Моравица Пътят между село Моравица и Мездра ще бъде ремонтиран, съобщи началникът на сектор „Пътна полиция“ при ОД на МВР – Враца главен инспектор Христо Димитров.
Участъкът е един от обходните маршрути на затвореният за ремонт главен път Е-79 и единствената пряка връзка между областния и железничарския град. Той поема огромен трафик и състоянието му бе критично. 
От КАТ изпратили сигнално писмо до община Мездра с настояване за ремонт. В края на миналата седмица е проведена работна среща между кмета на градчето Иван Аспарухов, директорът на ОД на МВР ст. Комисар Красимир Йончев и областния управител Николай Николов. Институциите се договорили за вземане на спешни мерки. 
Очаква се ремонтът да стартира още тази седмица и да приключ в рамките на 2-3 дни. През това време, докато траят дейностите, трафикът ще бъде пренасочен през пътя Паволче – Челопек.
  
07.10.2024, 12:54 часа
1760 2
Коментари

Емо

07.10.2024, 20:34 часа
5
4
Кога ще се разровят нещата в община Мездра ? Кога ще има разкрития къде отиват парите и чии интереси се обслужват? Кога ще се освободим от мафията? Заплашвани били хора, дето знаели и разказвали пишат в групата в Мездра.

хан пух

07.10.2024, 20:32 часа
Толкова е опасно вече, а пияницата ич му не е. Карат в насрещното да заобиколят дупките. Как за безплатно предизборно море има пари за сульо и пульо, за хоца и пиене, само за опасния път не
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha