Инфлуенсъри подредиха благотворителен моден базар в Монтана

Инфлуенсъри подредиха благотворителен моден базар в Монтана Над 3 500 лева бяха събрани през уикенда на благотворителния базар "Уикенд на революция в гардеробите", който се проведе в местно заведение. 
Инициативата беше организирана от четирима инфлуенсъри и имаше за цел да подпомогне Детското отделение в Многопрофилната болница “Д-р Стамен Илиев” в Монтана. Всички събрани средства ще бъдат дарени изцяло на отделението. 
Организаторите на събитието – инфлуенсърите Ивомила Петкова, Ванеса Кьосина, Йоана Димитрова и Симона Колева, са добре познати в социалните мрежи със съдържание, свързано с мода, моделство, лайфстайл и съвети за вдъхновяващ живот. Четирите момичета създадоха базара с идеята да обединят усилията си и да използват популярността си за добри каузи. 
В допълнение към продажбите на дрехи, много от посетителите на базара са дарили средства, без да закупят артикули, като по този начин също подкрепиха инициативата.
Те споделиха, че това е само първата от редица благотворителни инициативи, които планират да реализират в региона. Следващото събитие ще бъде коледен базар, когато хората се събират, за да споделят топлина и подкрепа.

Снимки: Milen Photography 
07.10.2024, 12:18 часа
326 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha