Веригата се разраства! “Fast Market“ отвори врати и в Борован, предлага всичко за трапезата и дома /снимки/

Веригата се разраства! “Fast Market“ отвори врати и в Борован, предлага всичко за трапезата и дома /снимки/ Нов обект от веригата хранителни магазини “Fast Market“ отвори врати, научи агенция BulNews. Той се намира на ул. "Ангел Йошков" №8 в Борован, а неговото официално откриване бе днес.
Събитието уважи лично кметът на китното село Иван Костовски, а отец Георги отслужи водосвет. Собствениците на магазина Стоил Стойчев и Владимир Иванов прерязаха тържествено лентата, като това даде възможност на нетърпеливите клиенти да напазаруват всичко, което им трябва за трапезата и дома.
„Fast Market” е единственият супермаркет в региона, а жителите на Борован, както и на съседните населени места, могат да пълнят пазарските си кошници всеки ден от 7 до 21 часа, без почивен ден. 
В магазина се предлагат охладено и замразено месо - само от български производители, деликатеси, млечни продукти, отглеждани в региона свежи плодове и зеленчуци, сладки изделия, бебешки храни, безалкохолни напитки, алкохол, цигари, козметика и препарати.
Собствениците на обекта са се погрижили клиентите им да могат да намерят още домашни потреби, а също и всички стоки, които всяка железария предлага. Това прави пазаруването лесно и удобно, тъй като от едно място може да се закупи всичко необходимо, без да се налага да се обикалят няколко магазина или пък да се пътува километри до Враца, Козлодуй или Бяла Слатина.
Ако очаквате капризни гости за вечеря или пък детето е счупило без да иска нещо вкъщи и спешно трябва да го поправите, то “Fast Market“ е мястото, на което ще откриете всичко, от което се нуждаете. Без да губите време и нерви в обикаляне!
07.10.2024, 10:43 часа
6411 3
Коментари

Георги Акулата

07.10.2024, 21:02 часа
Няма да се роди, да се роди не моа са отчува. Но шанс! Борован, Борован! Той е човека за 200 човека.

лалковски

07.10.2024, 14:38 часа
Бравос!

боков

07.10.2024, 12:43 часа
айде и в оряхово ви очакваме
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha