Вижте новия победител в конкурса за най-неграмотно паркиране във Враца

Вижте новия победител в конкурса за най-неграмотно паркиране във Враца Конкурсът на агенция BulNews за най-неграмотно паркиране във Враца става все по-оспорван. Последният претендент обаче към момента бие по точки и има огромен шанс да спечели награда – посещение от служители на КАТ. 
За случая алармира врачанин в една от големите шофьорски групи в социалната мрежа фейсбук. Той е споделил снимка, показваща некадърността и безхаберието на неизвестен колега на пътя. 
На снимките ясно се вижда джип „БМВ“ с регистрационен номер ВР 3207 ВТ, спрян напряко на оживения бул. „Мито Орозов“. 
Под поста се завихри бурна дискусия, като масово хората не вярват, че някой може да спре по този начин. Те предполагат, че водачът просто е правил забранена маневра обратен завой на двойна непрекъсната линия. Авторът на публикацията обаче уверява, че колата е останала така поне 10 минути. 
Изобретателността на наглеците на пътя не спира да изумява врачани, а агенция BulNews ще продължава да разобличава тези, които си позволяват да потъпкват законите. 
 
27.09.2024, 08:50 часа
3497 2
Коментари

RubBik

27.09.2024, 22:36 часа
3
5
Бъдете алфа мъжки на всяка възраст! Уникално нещо, което ще ви помогне да задоволите всяко момиче, вижте какво може:--- https://come.ac/manx

Бако

27.09.2024, 11:17 часа
Беенве :) Нормален селяк от северозапада. Требе да му забележат навеса все пак. Иначе по сервизите кой ще го види.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha