Полицията в Монтана обявява денонощни телефони за изборни нарушения

Полицията в Монтана обявява денонощни телефони за изборни нарушения В МВР и ОДМВР-Монтана са открити денонощни телефонни линии и електронни пощи за сигнали, свързани с изборния процес. Подаваните сигнали на откритите линии трябва да са относими към дейността на МВР.
От 27 септември до 28 октомври 2024 г. в Министерството на вътрешните работи ще функционира денонощно открита линия – телефон 02 90 112 98 и имейл izbori@mvr.bg – за сигнали за нарушения или евентуални престъпления, съотносими към отговорностите на МВР в изборния процес.
В Областна дирекция на МВР-Монтана е създадена организация за непрекъснат режим на обслужване на телефонната линия – 096/396 396 и електронна поща – odc.montana@mvr.bg
За изборите за кмет на село Габровница на 20 октомври, гражданите могат за подават сигнали на обявениия телефон и електронна поща в ОДМВР-Монтана.
Осигурената допълнителна възможност е част от предприетите от МВР мерки за ефективно противодействие на престъпленията против политическите права на гражданите, обезпечаването на сигурността и обществения ред при провеждането на предстоящите избори.
27.09.2024, 15:09 часа
94 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha