Извънредно! Голям пожар в ж.к. „Сениче“ във Враца, пламъците са опасно близо до блок /снимки/

Извънредно! Голям пожар в ж.к. „Сениче“ във Враца, пламъците са опасно близо до блок /снимки/ Голям пожар бушува в ж.к. „Сениче“ във Враца, видя първо агенция BulNews.
Гори поляната до блок №65. 
Пламъците са избухнали преди около 15 минути, но бързо се разпрострели и обхванали цялата тревна площ. Горят сухи треви и храсти, но огънят е в опасна близост до жилищния блок. Заради вятъра пламъците стават все по-големи. 
По думите на очевидци, малко преди инцидента на поляната си играели две деца от ромски произход. Изведнъж започнали да крещят и да призовават някой да се обади на пожарната. 
На мястото вече има екип огнеборци, като се очаква пристигането на поне още един, тъй като пожарът вече е на значителна площ. В гасенето се включват и доброволци от близките блокове. Има и две патрулки, като полицаите се опитват да отцепят периметъра, но вече са се събрали множество любопитни зяпачи, сред които и деца. 
На метри от огъня се намира трафопост, като спасителните екипи се опитват да ограничат разпространяването на пламъците, за да не го обхванат и да нанесат още по-сериозни поражения. 
 
27.08.2024, 14:41 часа
12470 1
Коментари

Skinatpotnik

27.08.2024, 16:06 часа
26
26
е то там 55 първи копки за парк направиха
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha