Библиотеката във Враца организира работилница за емоции за родители

Библиотеката във Враца организира работилница за емоции за родители Четвъртата работилница за емоции за родители с детски психолог Надежда Евгениева ще се проведе на 12 октомври от 11 ч. в Детски отдел на Регионална библиотека „Христо Ботев“ - Враца. Темата този път ще бъде „Моето меню - злояди деца".
Храненето при децата е от съществено значение за формирането на правилни навици, които ще ги съпътстват години наред, а изграждането на добре балансиран режим има огромно влияние върху човешкото тяло. Тази мисия обаче може да изглежда почти невъзможно, особено ако детето е капризно с храната. Ако се чудите как да насърчите детето си да яде балансирано, без да причините ненавист и неприятно чувство към храната, тази среща е за вас.
Работилниците са насочени към родителите на деца от 0 до 7 години, бъдещи майки и татковци, както и всички, които са включени в отглеждането на малкото дете. Надежда Евгениева ще даде полезни насоки и идеи, които могат да се включат в родителския арсенал от подходи и ще отговори на всички въпроси.
Децата също са добре дошли по време на срещата, специално за тях ще има работилница „Емоциоландия”, подготвена от библиотекарите в Детски отдел и четене на приказки.
Очакваме ви на 12 октомври от 11:00 ч. в Детски отдел на Регионална библиотека „Христо Ботев“, ул. „Петропавловска“ 43.
Може да заявите участие на място или на телефон: 0879 548 916
 
08.10.2024, 15:27 часа
242 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha