Извънредно! Жестока катастрофа на обхода на Враца, линейка хвърчи с 2-ма ранени към болницата /снимки/

Извънредно! Жестока катастрофа на обхода на Враца, линейка хвърчи с 2-ма ранени към болницата /снимки/ Зверска катастрофа е станала край Враца, видя отново само репортер на агенция BulNews.
Пътният инцидент е от преди минути на кръстовището на обходния път и Криводолско шосе. Шофьор на пикап „Тойота“ с врачанска регистрация се движил от Бели Извор към Бяла Слатина. В същото време от Криводол към Враца идвал врачански лек автомобил „Митсубиши“. Шофьорът на колата обаче не спрял на знак „Стоп“ и последвал зверски удар между двете возила.
Автомобилите са управлявани от мъже, като в „Митсубиши“-то пътувала и жена. Вследствие на жестокия удар са пострадали сериозно шофьорът на колата, както и неговата спътница, които са около 60-годишни.
След катастрофата на мястото пристигна линейка, като ранените бяха качени в специализирания автомобил на носилки. Те са откарани за обстойни прегледи във врачанската болница, като след тях ще стане ясно дали трябва да бъдат хоспитализирани.
Шофьорът на пикапа е около 55-годишен, като той се е отървал без наранявания и е само уплашен от случилото се.
Ударът е бил толкова силен, че леката кола е със смачкана предница, като има огънато и от едната ѝ страна. Материалните щети по пикапа са по-малки.
След катастрофата на местопроизшествието пристигнаха и екипи на полицията и пожарната. В момента огнеборците разчистват пътя от разпилените части, като предстои платното да бъде и измито. Пътните полицаи пък регулират движението и следят за безопасното осъществяване на трафика.
08.10.2024, 11:26 часа
12162 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha