Ден на книгите за Хари Потър ще се проведе в библиотеката във Враца

Ден на книгите за Хари Потър ще се проведе в библиотеката във Враца Време е да се потопим в света на магическите създания като отпразнуваме заедно Деня на книгите за Хари Потър, който тази година ще бъде с тематичното мото „Грижа за магическите създания“.
На 17 октомври 2024 (четвъртък) в Детски отдел на Регионална библиотека „Христо Ботев” – Враца ще се проведе събитие изпълнено с игри, задачи, костюми и фантастични животни. Заедно ще трябва да разберем в кой дом на училището „Хогуортс“ попадаме, да помогнем на Хагрид да създаде змейови яйца, да се справим с обезгномяването на градината на семейство Уизли и още купища игри и викторина за по-големите ни участници.
Пригответе пръчките и мантиите и се запишете за нашия вълшебен Хари Потър празник!
Позвънете на тел. 0879 548 916 (Детски отдел) или заявете участие на място в Регионална библиотека „Христо Ботев” – Враца на ул. „Петропавловска” 43.
Нека магията започне сега! 
Денят на книгите за Хари Потър е шанс за феновете по целия свят да отпразнуват eмблематичната поредица на Джоан К. Роулинг със събития, партита и други празненства. Всяка година официалното издателство на книгите за момчето магьосник – Bloomsbury, създава специален безплатен комплект за събития, който може да се изтегли, пълен с идеи за декорации, костюми, дейности и игри! За България организатор на инициативата е издателство „Егмонт“. Традиционно Регионална библиотека „Христо Ботев“ се включва със събития за деца и тийндейджъри.
08.10.2024, 12:45 часа
171 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha