Хванати в издънка! Супермаркет „Жизел“ в Монтана продава разопакована стока /снимки/

Хванати в издънка! Супермаркет „Жизел“ в Монтана продава разопакована стока /снимки/ Магазин „Жизел“ в Монтана продава разопакована стока, научи агенция BulNews. За случая сигнализира Теодор Еролов в една от фейсбук групите на областния град. Той е качил няколко снимки на зрънчо, което е отворено и залепено отново, но с тиксо.
„Браво на „Жизел“ в „Изгрев“! Зръчното го лепите с тиксо!!! При запитване на касата „кой е залепил зрънчото с тиксо“, отговорът беше „ние, защото се е разопаковало в чувала“, пише мъжа в описанието към поста си.
Коментарите към фотосите изобщо не закъсняха. Според написаното от тях става ясно, че те не са учудени от видяното, тъй като е имало случаи, в които насипният боб е имал гъгрица, но това изглежда също не е притеснило персонала и управителя на магазина в „Изток“.
Хора се чудят как трябва да изглежда един продукт, за да бъде той бракуван, както е редно. Те смятат, че такава практика за работещите в „Жизел“ не съществува, а пък собствениците на обектите са опрели до там, че да не могат да си позволят да махнат от щанда нещо, което не би трябвало да е на него и да се продава.
10.09.2024, 08:50 часа
7659 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha