Гюнер Тахир: Ахмед Доган се крие в Русия

Гюнер Тахир: Ахмед Доган се крие в Русия "Говори се, че Ахмед Доган е напуснал страната и е в Русия. Лично аз не бих се изненадал, ако наистина през Черно море е отишъл до Русия. Временно. Имам някаква информация, щом го казвам. Той не може да напусне в посока юг, защото не е желан в Турция. Най-естественото място, ако е в чужбина, е да е в Русия“.
Това заяви бившият заместник-председател на ДПС и настоящ лидер на партия Национално движение за права и свободи (НДПС) Гюнер Тахир. Според него двата лагера на Движението взаимно ще си пречат да се регистрират за предсрочния вот на 27 октомври.
„Като погледнах състава на 22-те районни избирателни комисии, които вече са утвърдени от Централната избирателна комисия, виждам, че надделява фракцията около Доган“, коментира Тахир и предположи, че и двете конкурентни фракции ще влязат в следващия парламент.
„Първоначално смятах, че разпределението на гласовете ще бъде в пропорция 60 на 40 процента в полза на хората около Доган, но като гледам как работи фракцията ДПС – Ново начало, смятам, че биха могли да изравнят силите“, допълни Тахир.
08.09.2024, 15:55 часа
712 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha