Право на отговор: Андрей Новаков отрича да има имот в село Челопек

Право на отговор: Андрей Новаков отрича да има имот в село Челопек По повод публикуван материал на сайта на информационна агенция „Булнюз“ на 30.07.2024 г. със заглавие „Сграда на Андрей Новаков в Челопек се руши, кметът си трае“, внасям опровержение на фактите в така представения от Вас материал. 
Евродепутатът Андрей Новаков никога не е закупувал и под никаква форма не притежава имот, намиращ се в с. Челопек, община Враца. Твърденията целят дезинформация на обществото чрез злонамерена, далеч от истината фактология. Информация, която е посочена в материала, не отговаря на истината, видно от лесно проверими и публично достъпни факти и документи. 
Съгласно проведен публичен търг, може да се установи собствеността на сградния фонд. Информацията е публична и е налична в документите в раздел „Търгове и конкурси“ на сайта на Община Враца - https://old.vratza.bg/?category=8&obiavi=1015. 
В допълнение, справка в Търговски регистър сочи, че евродепутатът няма връзка със спечелилата търга фирма.
С цел да не се спекулира с информация, свързана с евродепутата Андрей Новаков и уронваща престижа на страната ни в ЕП, лично се надявам да запознаете своите читатели с горепосочените фактически обстоятелства.
30.07.2024, 16:08 часа
1396 1
Коментари

Бако

30.07.2024, 16:56 часа
Я кфо ти рекох? Не е негово, на секретарката му е. И на уратчката й. Разровете покрай въпросните Книгини бая далавера има с европроекти и имотчета. И вижте дали КаменOFF не е купул Хъшовете през подставено лице
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha