Откриха тържествено учебната 2024/2025 г. в Оряхово

Откриха тържествено учебната 2024/2025 г. в Оряхово Днес тържествено бе открита новата учебна година в училищата и детските градини на Община Оряхово. 
Кметът Росен Добрев бе гост на НУ „Кирил и Методий“. Той поздрави учители и ученици по повод първия учебен ден и заедно с г-жа Силвия Маринова – Директор на НУ „Кирил и Методий“ вдигнаха знамето и официално откриха навата 2024/2025 година.
Гости на тържеството в СУ „Христо Ботев“ бяха Румяна Декова - председател на Общински съвет – Оряхово и Асен Бошнаков – Директор дирекция "АПИООМДКСТиОМП" в Община Оряхово. 
С пожелания за ползотворна учебна година г-жа Лидия Петрова – Заместник кмет на Община Оряхово поздрави учители и ученици от ОУ „Н. Й. Вапцаров“ и ДГ „Мир“ в село Селановци.
Христинка Цонева – Секретар на Община Оряхово уважи откриването на учебната година в НУ „Д-р Петър Берон“ и ДГ „Пролет“. На учители, деца и ученици тя пожела успех и нови предизвикателства.  
Празничният ден в ОУ „Христо Ботев“ - село Остров започна с тържествена церемония. Габриела Велкова – гл. специалист „Култура, спорт, туризъм“ в Община Оряхово приветства учители и ученици по повод празника.
С пожелание за успех, нови приятелства и незабравими моменти, Виржиния Войкова - Секретар на МКБППМН поздрави малките възпитаници и екипа на ДГ „Дружба“ – град Оряхово.
Най-развълнувани в днешния ден бяха първокласниците. По традиция и тази година те получиха специален подарък – „Книга за първолака“ с послание от кмета на Община Оряхово.
16.09.2024, 16:56 часа
438 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha