Местят временно Центъра за административно обслужване в Лом

Местят временно Центъра за административно обслужване в Лом Местят временно Центъра за административно обслужване в Лом, съобщиха от общината в крайдунавския град.

Ето цялото съобщението на местната администрация:
"Във връзка със започващия основен ремонт, с цел подобряване на условията за обслужване на гражданите и работната среда, Цeнтърът за административно обслужване на гражданите (ЦАО) на първия етаж в сградата на Община Лом на ул. „Дунавска“ №12, от 1 юли 2024 г. временно, до приключване на строително-ремонтните дейности, ще бъде преместен в обжинската художествена галерия „Поломие“ на ул. „Дунавска“ №16. Работното време на ЦАО, както и на касата на „Изи пей“ на новото временно работно място, се запазва  - от 08.30 ч. до 17.00 ч.
Поради преместването от едното място на другото, ЦЕНТЪРЪТ ЗА АДМИНИСТРАВНО ОБСЛУЖВАНЕ НА ГРАЖДАНИТЕ (ЦАО) НА ПЪРВИЯ ЕТАЖ В СГРАДАТА НА ОБЩИНА ЛОМ НЯМА ДА РАБОТИ НА 27 И 28 ЮНИ 2024 Г. 
Умоляваме гражданите да проявят разбиране и се извиняваме за временното неудобство, както на тях, така и на колегите
Проектът „Подобряване на обществена среда в административната сграда на Община Лом“ се финансира по Програма „Красива България“ – мярка „Подобряване на обществената среда в  населените места“."
21.06.2024, 10:27 часа
549 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha