ФК "Васберк - лейдис" пусна благодарствено писмо до помогналите на женския футбол в Берковица

ФК "Васберк - лейдис" пусна благодарствено писмо до помогналите на женския футбол в Берковица ФК "Васберк - лейдис" пусна благодарствено писмо до всички, помогнали през изтичащата година на клуба и проявили съпричастност към развитието на женския футбол в Берковица:
ФК „Васберк-лейдис“ изказва сърдечни благодарности към всички, които помагаха през изминалата вече година на нашия клуб и бяха съпричастни към развитието на женския футбол в Берковица.
Искаме да изкажем специални благодарности на Кмета на общината инж. Милчо Доцов, който ни помагаше през цялата година и дори задели лични средства за провеждането на футболен турнир на градския стадион, на зам.–кмета Радослав Найденов и на г-н Ангел Ангелов.
Благодарим и за многократната подкрепа на управителя на „Минерална вода – Ком“ ЕАД, с. Бързия г-н Емил Тодоров. Благодарности и на "Ротари клуб", гр. Берковица с председател г-жа Елена Петрова.
Благодарим и на г-жа Димитранка Каменова, която помогна за прохождащия ни отбор като закупи преди три години и половина първите ни екипи със заделени от нея лични средства.
С чиста съвест можем да споделим с обществеността в града, че ние прославихме град Берковица в цялата страна и с помощта на гореспоменатите обществени личности и фирми.
Ето и нашите постижения през изминалата година:
– две първи места на изключително силни турнири с участието на шест водещи отбори от страната;
– две втори места от турнири, организирани от БФС;
– едно второ място на пролетен турнир в гр. Берковица;
– още едно второ място от предколеден турнир, организиран от  “McDonald’s Cup”;
– две четвърти места от турнири, проведени на „Царско село“, гр. София със съперници най-добрите отбори на България.
С тези постижения ние доказахме, че сме един красив отбор, който расте все повече и повече, въпреки младостта ни и с който водещите клубове в страната вече се съобразяват.
Пожелаваме на всички наши съграждани на територията на Община Берковица, на нашите фенове от цялата страна весело изкарване на Коледните и Новогодишни празници, една мирна и успешна Нова година, изпълнена с много любов.
Желаем победи и успехи на всички спортни клубове в гр. Берковица и с достойнство да прославят името на нашия красив град.
„ВАСБЕРК – ЛЕЙДИС“
Гр. Берковица
Васкес Янев – президент и треньор
28.12.2016, 11:54 часа
1008 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha