Зърнопроизводители излизат на протест във Врачанско

Зърнопроизводители излизат на протест във Врачанско Зърнопроизводители излизат на протест във Врачанско, научи агенция BulNews. 
В община Оряхово е получено уведомление от председателя на УС на СНЦ „Врачански съюз на зърнопроизводителите“ Петър Пешев. В него е посочено, че те планират да проведат ефективни протестни действия със селскостопански машини в защита на Българското земеделие, срещу неглижирането на селскостопанския сектор от страна на властите. 
Протестът ще се проведе на 6 февруари. Началният час е 10, а сборният пункт е центърът на Мизия на Републикански път II-15, като маршрута за движение ще е в посока Оряхово.
Продължителността на протестните действия на зърнарите е неопределена. 
 
02.02.2024, 12:45 часа
1196 2
Коментари

Не бе

04.02.2024, 19:40 часа
22
63
Сеги баце, нема работа по пойето, насееме, наториаме, има парици и от ланшната реколта и от субсидиите, за ски е топло, за Гърция студено, омръзна ни да бръмчим с джиповете, а да изкараме тракторете, че ша им паднат акумулаторите.

02.02.2024, 18:49 часа
Верно е! Всички други бизнеси не са неглижирани и се давят в държавни и европейски подпомагания!Земеделците всичко са постигнали сами и с мисъл за другите,за народа и за храната му!Произвеждат всичко за всички, но всички са неблагодарници!Ще мрем ей!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha