Премахват вакантни длъжности от Общинско предприятие „Социални дейности“ във Враца

Премахват вакантни длъжности от Общинско предприятие „Социални дейности“ във Враца Вакантни длъжности от Общинско предприятие „Социални дейности“ във Враца ще бъдат премахнати, стана ясно по време на редовно заседание на общинските съветници по-рано днес.
Точката бе приета с 30 гласа „За“, с което численият състав, който към момента е от 88 човека, ще бъде намален на 77.
Промяната в състава на дружеството е по предложение на директора Марина Мишева. Като мотив за предстоящото масово съкращение на щатните бройки тя посочва, че се цели да се постигне по-добра оперативност, гъвкавост и ефективно използване на бюджетния ресурс при осъществяване на основната му дейност.
„Намаляването на числения състав на предприятието „Социални дейности“ с 11 щатни бройки, касае вакантни длъжности, незаети повече от една година, като същото няма да доведе до прекратяване на трудовите правоотношения с наличните работници, както и да се отрази негативно върху работния процес“, категоричен е директорът Марина Мишева. 
Щатовете на дружеството са разпределени в дейностите „Столове“, „Други дейности по социално подпомагане“, Социалният домашен патронаж и Пенсионерските клубове. 
24.09.2024, 12:09 часа
2046 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha