Зам.-министърът на околната среда инспектира ключови проекти в Лом /снимки/

Зам.-министърът на околната среда инспектира ключови проекти в Лом /снимки/ Заместник-министърът на околната среда и водите инж. Петър Димитров и кметът на Лом д-р Георги Гаврилов инспектираха изпълнението на проектите за компостиращата инсталация, чието откриване предстои. Те посетиха и брегоукрепващото съоръжение, което спира свлачищните процеси в кв. "Боруна", съобщиха от общината в крайдунавския град.
„Благодаря на зам.-министър Петър Димитров за съдействието и подкрепата при изпълнението на тези значими за ломчани проекти. В процеса на реализацията им възникнаха някои проблеми, чието решение не зависеше от Община Лом и аз незабавно потърсих съдействие от Министерството на околната среда и водите, за отстраняването им, което беше и направено“, каза д-р Гаврилов.
Заместник-министър Димитров, който е член на Кризисния щаб по енергетика към Министерския съвет, и кметът, обсъдиха и готовността на местните власти за осигуряването на отоплението през зимния сезон на учебните и социалните заведения.
25.08.2022, 12:07 часа
1182 1
Коментари

ттт

25.08.2022, 14:49 часа
56
47
Тоя кмет кога най после ще асвалтира пътя от Ковачица до Станево.Вече две години лъже ,а ние си трошиме колите всеки ден.До Замфир пътя такъв като до Станево ли е?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha