Неявяване на защитата отложи делото за смъртта на Ферарио Спасов

Неявяване на защитата отложи делото за смъртта на Ферарио Спасов

Фалстарт на делото за смъртта на футболния треньор Ферарио Спасов, който загина при автомобилна катастрофа преди почти една година край Велико Търново.
Адвокатът на подсъдимия за произшествието – Начо Пантелеев, не се яви поради здравословни причини и затова разпоредителното заседание беше отложено за края на октомври. Съдът реши, ако отново има неявяване на адвоката, да се назначи служебен защитник, за да не се протака процесът.
Катастрофата, предизвикана от 25-годишният лясковчанин през ноември миналата година, отне живота на уважавания футболен специалист Ферарио Спасов. Експертиза показа, че Пантелеев е управлявал автомобила си със скорост от 165 км/ч, а преди инцидента е засечен с още единайсет сериозни нарушения на пътя.
От страна на загиналия футболен треньор в съда се явиха неговите дъщеря и брат, които поискаха едно – справедливост. „Ще настояваме за справедливост, колкото и клиширано да звучи. Това очакваме от съда. Очакваме също всички органи да си свършат работата така, както брат ми винаги си я е вършил – на ниво”, посочи Венцислав Спасов.
Обвиненият Начо Пантелеев отказа коментар.

27.09.2024, 12:54 часа
272 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha