Бойко Борисов пред повече от 1200 съмишленици на ГЕРБ-СДС: Враца има огромен потенциал за развитие на ИТ сектора /снимки/

Бойко Борисов пред повече от 1200 съмишленици на ГЕРБ-СДС: Враца има огромен потенциал за развитие на ИТ сектора /снимки/ Водачът на листата на ГЕРБ във Врачанско Красен Кръстев, колегата му народен представител Мартин Харизанов, кандидатите за народни представители, кметът Калин Каменов, както и водачите на листи Николай Нанков и Томислав Дончев, общински съветници, кметове на общините от областта проведоха предизборна среща със стотици симпатизанти, съмишленици и представители на структурите на партията в област Враца. 
Кметът на Община Враца Калин Каменов отбеляза необходимостта от стабилност и сигурност пред страната.
“Днес повече от всякога имаме нуждата от подкрепата на всички граждани, дори и на онези, които са ни ядосани, за да ни дадат шанс да поправим стореното от последните години. Ние, кметовете минахме през много премеждия, през много репресии, през изключителен реваншизъм”, подчерта Калин Каменов. По думите му, вместо да бъдат инвестирани в училища, детски градини и инфраструктура, близо милиард лева са изхарчени за избори. 
“Това не може и не трябва да продължава. Онези, които не са дорасли за политика, не трябва да се занимават с нея. Политиката е за компромисни, за консенсусни и мъдри хора, които преглъщат резултатите от изборите, признават ги и работят с избраните да са първи и да управляват”, категоричен беше Калин Каменов. 
Във Враца предстои да се създаде първият в страната национален център за енергийно развитие и нови науки за подготовка на енергийните кадри за цяла България и ИТ индустрията.
“Вместо да вложим усилия в изграждането на този образователен център, ние отново сме пред избори”, ясен беше Калин Каменов и призова за разум, отговорност и активна подкрепа за ГЕРБ - СДС с номер 18, като единствен шанс за реализация на всички регионални проекти. 
Водачът на листата на ГЕРБ - СДС за област Враца и народен представител Красен Кръстев благодари за доверието и увери, че силният екип от кандидати ще извоюва поредната 18-та победа. 
“Това е отборът на ГЕРБ - СДС, с който лидерът Борисов ще се гордее на 27 октомври. Вярвам в реалния шанс да имаме три мандата от Враца в 51-вото Народно събрание, защото всеки един от нас провежда силна кампания. Достигнахме до всяко населено място, за да разсеем апатията и да убедим, че държавата трябва да се управлява от избрано от народа правителство, че всеки  глас е важен”, заяви пред стотиците симпатизанти Красен Кръстев. Според него, първата по резултати партия има право на мандат, на управление и на премиер.
“Друга формула в правовата държава няма. И отново говорим за лидерство. Лидерът е само на ГЕРБ, а това е Бойко Борисов и ние му благодарим за подкрепата към Северозападния регион, в който предстои да създадем свръхмодерен индустриален парк, модерно високотехнологично училище, както и нови мощности на енергийната инфраструктура. След всички тези победи е важно отново да сме първи в страната следващата неделя, така, както го правим вече 18 години”, завърши Кръстев.
Народният представител и водач на листа Николай Нанков подкрепи отбора на Враца и подчерта, че следващото му посещение в региона трябва да е за напредъка на кметовете от областта в санирането и изграждането на пътя Видин-Ботевград.
“Безспорно ГЕРБ е единствената алтернатива за стабилност и за мен ще е удоволствие да говорим за новата спортна зала във Враца, ремонтираните пътища, да говорим за увеличени доходи без да ги “изяжда” инфлацията, за ръст, а не спад на индустриалното производство. Всичко това е възможно, ако след изборите ГЕРБ-СДС съставим стабилно правителство с премиер Бойко Борисов”, заяви Николай Нанков.
“Не да гледаме срутищата, като това на пътен възел Ребърково - единственото нещо, което ПП се опита да построи. И то се свлече и пропадна”, коментира още бившият регионален министър. “Най-важно е сега да обсъдим как ще си върнем доверието на нашите партньори от ЕС и неправилно управляваните средства от Плана за възстановяване и устойчивост. 2200 блока чакат да бъдат санирани, 44 от тях са в Община Враца, 10 са в Община Мездра. Хората сами си платиха обследването и сега стоят и чакат нечие благоволение. Ние, както и досега ще бъдем гарант, и за енергийна ефективност, и строителство на пътища, и за реализацията на Ботевград - Видин и АМ “Хемус”, поясни Николай Нанков. Той допълни, че сега е време да се говори как ще се пребори апатията от изборите и акцентира, че при реален дефицит в бюджета, България все повече ще зависи от европейската солидарност.
“Ако нямаме експертизата на нашите колеги, като Томислав Дончев, под чието вещо ръководство Европейските фондове се усвояваха на 99,5 % в продължение на два програмни периода, нищо добро не ни чака в публичните финанси, инфраструктурното развитие, бизнеса и доходите на гражданите”, каза още Нанков. Думите му бяха подкрепени от народният представител Томислав Дончев, който увери, че изграждането на инфраструктурата никак не е лесно.
“Ние знаем и как се постигат чужди инвестиции. Постигат се, когато има стабилност, ниски данъци и индустриална зона”, каза още Дончев. Той припомни, че според един вече бивш министър на финансите от ПП - ДБ, покупателната способност на българите се е повишила с 20%. “Този човек вероятно никога не е влизал в магазините. Моля Ви, не позволявайте да Ви вкарват във фантазни светове. Бръкнете в джоба си преди да повярвате какво Ви говорят по телевизора. Къде са всичките тези неща, които Ви обещаха? По-сигурна ли е България, по-справедлива ли е? Кажете на хората да се събудят”, риторичен беше Томислав Дончев. Лидерът на ГЕРБ е човекът, който може да превърне целите в резултати, потвърди още той. 
От своя страна, Бойко Борисов изрази увереност в победата на силната листа.
“Шапка свалям на кандидатите в листата на Враца, тези които са след трето място са за каузата, тези хора са ни най-важни”, каза още той. С офертата за “равноотдалечен премиер” се готви подмяна на вота на избирателите, потвърди категорично лидерът на най-голямата партия.
“Хората искат да знаят кой ще носи отговорност, това е честно към избирателя. ПП-ДБ виждат, че нямат никаква експертиза. Нито Петков, нито Денков стават за премиер, нито Василев за министър. Излизат и лъжат хората да гласуват за тях, а утре ще ги изненадат, като им сложат други, които никой не познава”, поясни Борисов. 
По думите му,  след срещата в НДК по темата за развитие на ИТ сектора, ГЕРБ разполага с отлична експертиза. Той поздрави кмета Калин Каменов за създаването на модерен ИТ център, в който има огромен потенциал за развитието на региона и напомни на присъстващите за допуснатото в управлението в последните години.
“Когато в парламента обсъждахме с ПП – ДБ повишаването на пенсиите и заплатите, попитах с какво ще се материализират тези увеличения. Асен Василев отговори, че със заеми. Вече над 2 млрд. лева са Ви лихвите. ПП-ДБ знаят, че не могат да управляват и абдикираха”, потвърди Бойко Борисов.
“Днес Франция уведоми ЕК, че възстановява контрола по границите си. Единствената ни борба е за Шенген по суша, за да можем да спасим шофьорите ни, които висят с дни по границите. В Европа знаят, че когато ГЕРБ управлява сигурността на ЕС е гарантирана!,” каза в края на срещата Бойко Борисов. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.
22.10.2024, 13:39 часа
2316 15
Коментари

☠️Toмиcлaв Дoнчeв☠️ ☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️

22.10.2024, 22:55 часа
☞☠️☢️♦️✡️❌ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Цигaн-Бокy-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo❌❗❗❗✡️♦️☢️☠️: tiny.cc/5ja2vz

✞Apxиcтpaтиг ❤️Гaвpиил❤️ tiny.cc/Z88V6

22.10.2024, 22:25 часа
☞☠️☣️♦️☢️✡️⚡️❌KOЙТO или KOЯТO cи ПPOДAДE глaca, дa ПYKHE в AДCKИ MЪKИ oт PAK нa ГЪ3Ъ, AMИH❌❗❗❗⚡✡️☢️♦️☣️☠️: bitly.cx/MbTU

♦️✋Kaтя♦️ Гъpkинятa ☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️

22.10.2024, 22:21 часа
☞☠️♦️⚡✡️Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд✡️❗❗❗⚡♦️: tiny.cc/2y42vz

хахаха, смееех на БУЦИ

22.10.2024, 22:15 часа
аааа он не лъже по-малко!Ама добре че направи магистрала хемус.И сега спокойно може да развива IT-сектора в България и по-специално у северозападо.

❌✋Aлбeнa❌ oт CKAT ПOПOBO☢️ tiny.cc/qow9vz

22.10.2024, 22:14 часа
☞☠️☣️♦️☢️✡️⚡️✅Heглacyвaнeтo e OТНEМAНE нa ЛEГИТИМНOCТТA oт yпpaвлявaщитe ПPEСТЪПНИЦИ✅❗❗❗⚡✡️☢️♦️☣️☠️: bitly.cx/bAWIR

✠☮️Змeй☮️✠ Гopянин oт Бaндитckа Bиeнa ✠✠✠✠✠✠✠

22.10.2024, 22:11 часа
☞☠️♦️⚡✡️❌ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo❌✡️❗❗❗☠️⚡♦️: tiny.cc/6y42vz

♦️⚡Hapoдa⚡♦️

22.10.2024, 22:06 часа
8
4
☞☠️♦️☢️✡️❌Боко-Бългaроубиецo от ceлo Xepakoвo YMPИ, YMPИ, YMPИ❌❗❗❗✡️♦️☢️☠️

✋♦️Hинa♦️ oт Пaлaмapцa☀️

22.10.2024, 22:03 часа
8
4
☞☠️♦️✡️⚡️✅Heглacyвaнeтo e ТВЪPДA и ЯCНA гpaждaнaka пoзиция koятo KAЗBA: HE ИCKAM BИE ГHYCHИ CBOДHИЦИ, POБOTЪPГOBЦИ, KPAДЦИ и БЪЛГAPOYБИЙЦИ от MИЛИЦИOHEPCKOTO KYЧИЛO, ДA ME YПPAВЛЯBATE✅❗❗❗⚡✡️♦️☠️

❤️Пешо❤️ от Черешките❤️ tiny.cc/F88Z6

22.10.2024, 21:58 часа
☞☠️♦️☢️✡️❌Избopитe ca ПPEБPOЯBAHE нa OЛИГOФPEHИTE, глacyвaщи зa EДHИ И CЪЩИ MAФИO3И❌❗❗❗✡️☠️♦️⚡: bitly.cx/VYKdQ

❌✋Рая☣️❌ ☣️Назарян☣️ ☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️

22.10.2024, 21:55 часа
☞☠️♦️☢️✡️❌Пo зaкона за администрацията чл.14, ал.4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешкя затвор Панкрац❌❗❗❗✡️♦️☢️☠️
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha