80 000 бюлетини пристигнаха във Видин

80 000 бюлетини пристигнаха във Видин В Областна администрация Видин, под полицейска охрана бяха доставени хартиените бюлетини и ролките със специализирана хартия за бюлетини от машинно гласуване за предстоящите избори.
Те са получени от печатницата на БНБ от двама упълномощени представители на областна администрация и двама упълномощени представители на Районна избирателна комисия.
Бюлетините и ролките ще се съхраняват в определено със заповед на областния управител помещение до предаването им на общинските администрации. Помещението е оборудвано със СОТ и видеонаблюдение. От ОД на МВР-Видин е подсигурена и денонощна физическа охрана от служители на реда.
В Областна адмниситрация са доставени и всички, централизирано осигурявани, изборни книжа и материали, включително и устройствата за видеонаблюдението за изборите на 27 октомври.
"Организационно-техническата подготовка на предстоящия парламентарен вот се извършва в определените срокове, съгласно приетата от ЦИК хронограма, като се спазват указанията на ЦИК и Администрацията на Министерския съвет", информира областният управител Ани Арутюнян.
"Към настоящия момент не са констатирани и докладвани затруднения по подготовката на изборите", допълни областният управител.
22.10.2024, 16:54 часа
139 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha