Иво Цанев: Ние сме доказали, че поемаме ангажименти и ги изпълняваме /снимки/

Иво Цанев: Ние сме доказали, че поемаме ангажименти и ги изпълняваме /снимки/ Пъстро и весело - като на пазар. С такова настроение кандидатите за народни представители от Коалиция ДПС – Ново начало – Иво Цанев – водач на листата, Каролина Кьолер-Тонова, Стефан Вълков и Веселина Червеняшка прекараха няколко часа на откритата приемна, разположена на пазара във врачанското село Малорад.
Те бяха придружени и от представители на младежката структура на партията в Бяла Слатина.
Много сериозни препоръки дадоха жители на Малорад чрез анкетните карти, които неизменно присъстват на всяко събитие. От тях е видно, че хората милеят за родните си места и искат да има повече грижа за децата, за възрастните, за селата.
„Не сме от политиците, които по време на предизборна кампания дават неизпълними обещания. През годините сме доказали, че поемаме ангажименти за конкретни неща и ги отстояваме до тяхната пълна реализация. При хората сме по всяко време и знаем, че не можем да бъдем обвинени за неизпълнени обещания“, каза Иво Цанев.

Време е за Ново начало – с №8 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
15.10.2024, 09:10 часа
1101 2
Коментари

Врачанин

15.10.2024, 21:43 часа
7
5
Ето част от предателите,,, Как ви не е срам бе, да съдействате на тази партия на тази мафия бе, 35 години ни унищожават и вие ги подкрепяте що за хора сте бе, що за българи сте бе...

врачанин

15.10.2024, 10:17 часа
тази цяла пасмина е за затвора
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha