Иво Цанев в Гложене: Искам да разговарям с всеки от вас, защото без вас политиката няма никакъв смисъл /снимки/

Иво Цанев в Гложене: Искам да разговарям с всеки от вас, защото без вас политиката няма никакъв смисъл /снимки/ Кандидатите за народни представители от Коалиция ДПС - Ново начало за 6-ти МИР Враца - Иво Цанев - водач на листата, Стефан Вълков, Касъм Касъмов и Патрисия Петрова се срещнаха с жители на село Гложене.
Десетки млади семейства, както и възрастни хора, дойдоха, за да чуят какви са приоритетите на Коалиция ДПС - Ново начало и да изразят своето мнение за управлението.
"Исках да стисна ръката на всеки от вас, да разговарям с всеки от вас, защото без вас политиката няма никакъв смисъл. Коалиция ДПС - Ново начало винаги се е грижила за хората от малките населени места. В парламента винаги сме предлагали и подкрепяли решения, които са в полза на хората. Най-важното е, че за да реализираме нашите идеи, за да изпълним програмата си е необходимо създаване на редовно правителство, подкрепяно от стабилно мнозинство. Искаме вашето доверие, за да можем да отговорим на вашите очаквания", каза Иво Цанев.
Той допълни, че с радост ще подкрепи местния футболен отбор, за да имат стимул децата да спортуват. 
„Аз лично, а и колегите ми от ДПС – Ново начало имаме специално отношение към спорта. Всяка инициатива, която стимулира младите хора да спортуват, може да разчита на подкрепа. В тази връзка е и нашият ангажимент да подсигурим строителни материали на младежи от Хърлец, които със собствен труд ще реновират спортната зала в селото“, заяви Иво Цанев.
Касъм Касъмов, Стефан Вълков и Патрисия Петрова също призоваха за подкрепа на предстоящите избори.

Време е за Ново начало – с № 8 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
18.10.2024, 09:09 часа
495 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha