Автобус „забрави“ врачанско село, не дойде да откара хора на работа

Автобус „забрави“ врачанско село, не дойде да откара хора на работа Автобус по линията Враца-Паволче редовно пропуска курсове и оставя хората да се спасяват сами, научи агенция BulNews. 
За проблема алармира Георги Георгиев от китното балканско селце. Тази сутрин той, заедно със свои съселяни, чакали на спирката автобусът по линия №6, който трябва по разписание 8.30 часа да откара хората за Враца. Много от тях пътуват за работа и разчитат на точността на общинския транспорт. 
Автобусът обаче, не стига, че не бил точен, но и изобщо не дошъл! Хората чакали до 9 часа, след което били принудени да стигат до работните си места с таксита. 
Георгиев разказа, че звънял къде ли не, но от никъде не получил отговор защо той и съселяните му са забравени от „Тролейбусен транспорт“. В крайна сметка успял да се свърже с автогарата, откъдето му казали, че шофьорът, обслужващ линията, го няма и нямат връзка с него. 
По думите на Георгиев това не е първият случай, при който автобусът не идва. Последният път е бил преди два месеца, като преди това се е случвало още на два пъти, само за последната година. 
 
05.09.2024, 10:53 часа
9918 2
Коментари

111

05.09.2024, 16:52 часа
така е в страната на бойко борисов

Един врачанец

05.09.2024, 12:31 часа
19
18
Шофера го познавам,пак е отишъл за риба и е заебал рейса
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha