Новото старо! Семейство купи хотел „Хъшове“ край Враца, вече се казва "Генезис" /снимки/

Новото старо! Семейство купи хотел „Хъшове“ край Враца, вече се казва "Генезис" /снимки/ Хотелски комплекс „Хъшове“ край Враца вече е с нов собственик и ново име, научи агенция BulNews.
Апетитният имот е продаден в средата на юни на фирма „Ен Трейд“, чийто собственици са Георги и Николина Ценови от село Згориград. Семейството има бизнес с фотоволтаици, както и за поставянето на камери и видеонаблюдение. Съпругата на бизнесмена обаче има дългогодишен опит в хотелиерството и от известно време имала намерението да се сдобие с имот на Българското Черноморие, който да превърне в красиво място за отдих на туристите. Жената дори имала вече няколко предложения за хотел на морето, но впоследствие станало ясно, че комплекс „Хъшове“ край Враца също е обявен за продажба. Така двамата решили да рискуват и да купят големия имот. Сега вече малко повече от месец той е техен.
Хората обаче са заварили хотелския комплекс в много лошо състояние. Целият имот е занемарен, а ремонти не са правени от десетилетия. Предстои да бъде извършено реновиране навсякъде, като приоритет на собствениците е ресторантът. В момента капацитетът му е за 90 души, но съвсем скоро той ще бъде разширен и ще може да побира 350 човека. Ще бъдат ремонтирани басейнът, градината с барбекюто, фасадата на хотела, като идеята на семейството е да бъде изградено и СПА, в което зимата посетителите да имат удоволствието да релаксират. 
Хотелската част разполага с 30 стаи, сред които са и няколко апартамента. Те обаче също са занемарени и имат нужда от доста сериозен ремонт, който също е сред приоритетите на амбициозните собственици.
Откакто има ново ръководство, заведението в градинската част на хотелския комплекс работи всяка вечер за посетители, като в петък и събота за доброто настроение на клиентите се грижи диджей.
Освен всичко, което предстои да бъде променено по самия имот и работата в него, Георги и Николина са сменили и името на комплекса. Той вече се казва „Генезис“, което преведено означава „първоизточник“. Идеята за новото име също не е случайна. Хотелският комплекс е един от най-старите във Враца, заради което собствениците са взели решение то да носи друго наименование, доказващо именно това. По този начин двамата искат да изчистят и променят имиджа на хотела и да го превърнат в нещо съвсем ново за врачани и идващите от различните райони на България туристи.
01.08.2024, 08:50 часа
26501 3
Коментари

Кузов

01.08.2024, 14:39 часа
35
97
Ей, Бузов направо ще ме разплачеш от умиление! Ти сериозно ли верваш, че тия хора са част от средния бизнес? И тази фирма " Ен Трейд" е свързана с още над 30 фирми и е част от свинските черва на ГЕРБ. Един Андрешко вече 9 години ви прави на маймуни

Бацко

01.08.2024, 14:28 часа
Основната елементарна грешка, която са направили е че са сменили името- Хъшовете са си Хъшове, каквото и име да пишеш по книгите. А като го направиш за 350 клиенти- край с уютния ресторант. Ама пуста алчност- нали требва да има и за кмето

???

01.08.2024, 14:08 часа
Това ли са подставените лица на врачанския кмет, които са купили Хъшовете? Брей, фотоволтаици, камери за видеонаблюдение- все модерни и печеливши бизнеси, И вероятно обслужват община Враца? Много интересно!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha